Ρούνεϊ: «Έπινα μέχρι λιποθυμίας, δεν μιλούσα για τα προβλήματά μου»

Την ιστορία του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, την έγραψε. Όμως, ο Ρούνεϊ αποκαλύπτει πια πως το αλκοόλ και η υπερβολική κατανάλωσή του μέχρι να παύσουν οι σκέψεις που τον «έπνιγαν» στα νεανικά του χρόνια, ασφαλώς του κόστισε... «Ήμουν κλεισμένος για μέρες στο σπίτι, δεν μιλούσα για τα προβλήματά μου» σχολίασε.  



Ρούνεϊ: «Έπινα μέχρι λιποθυμίας, δεν μιλούσα για τα προβλήματά μου»

Ο νυν κόουτς της Μπέρμιγχαμ μίλησε σε podcast και η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκε έτοιμος να... βουτήξει στα βαθιά και να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για το παρελθόν του. Και το κομμάτι που είχε να κάνει με το εξωαγωνιστικό, με τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης που βίωνε από τα 20 χρόνια του και μετά, αδυνατώντας να βγει από το σπίτι και να συναναστραφεί με κόσμο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικά...

«Περνούσα μερικές μέρες στο σπίτι και δεν έβγαινα. Έπινα σχεδόν μέχρι να λιποθυμήσω. Δεν ήθελα να είμαι γύρω από ανθρώπους γιατί μερικές φορές νιώθεις αμήχανα και μερικές φορές σαν να έχεις απογοητεύσει τους γύρω σου.

Τελικά, δεν ήξερα πώς αλλιώς να το αντιμετωπίσω, οπότε επέλεξα το αλκοόλ για να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μιλήσω, αλλά επέλεξα να μην το κάνω και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνος. Όταν το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις τη βοήθεια και την καθοδήγηση άλλων, μπορείς πραγματικά να φτάσεις χαμηλά και εγώ ήμουν εκεί. Ευτυχώς τώρα δεν φοβάμαι να μιλήσω ανοιχτά για κάποια θέματα που μπορεί να έχω» ήταν τα λόγια του.