Πόσοι επέλεξαν τον Τσιμίκα στο Fantasy και πώς δικαιώθηκαν στο Λίβερπουλ – Έβερτον;

Θετική ήταν η εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα στη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 επί της Έβερτον, με τον Έλληνα μπακ να αγωνίζεται 60 λεπτά και να χαρίζει μερικούς πόντους σε όσους τον επέλεξαν στο Fantasy αυτής της εβδομάδας, στην Premier League. Πόσοι όμως ήταν αυτοί και με ποιον τρόπο δικαιώθηκαν για την επιλογή τους;



Πόσοι επέλεξαν τον Τσιμίκα στο Fantasy και πώς δικαιώθηκαν στο Λίβερπουλ – Έβερτον;

Μπορεί το τελικό 2-0 να αναδεικνύει μία εύκολη νίκη της Λίβερπουλ επί της Έβερτον στην 9η αγωνιστική της Premier League, όμως η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο… απλά.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το πρώτο μέρος, οι «κόκκινοι» δυσκολεύτηκαν και εν τέλει, χρειάστηκαν δύο γκολ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ, προκειμένου να ανέβουν – έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα – στην κορυφή της Premier League.

Από εκεί και πέρα, το «δικό» μας παιδί, ο Κώστας Τσιμίκας, εν απουσία του Άντι Ρόμπερτσον, ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η εμφάνισή του ήταν μεστή, δεν προέβη σε κάτι… εξαιρετικό, ήταν σοβαρός αμυντικά και θα μπορούσε να έχει μετουσιώσει σε ασίστ, κάποιο από τα τρία κόρνερ που εκτέλεσε, ή τη σέντρα του 10ου λεπτού με αποδέκτη τον Ντιόγο Ζότα.

Γενικώς, ο Έλληνας μπακ αποτέλεσε μία βασική επιλογή των παικτών του Fantasy για αυτή την εβδομάδα. Και αυτό διότι 268.786 παίκτες αποφάσισαν να τον συμπεριλάβουν στην ενδεκάδα τους. Τους δικαίωσε; Εν μέρει ναι, με το clean sheet της Λίβερπουλ να τους δίνει μερικούς πόντους, αλλά τον Γιούργκεν Κλοπ να τον περνά εκτός αγωνιστικού χώρου στο 61ο λεπτό!

Δημήτρης Μανάκος