Θα πρέπει να περιμένει και άλλο: «Χαμένη» ευκαιρία για την Ίπσουιτς, «ζωντανή» ακόμη η Λιντς! (vids)

Έχασε μία μεγάλη ευκαιρία η Ίπσουιτς, βρέθηκε μία «ανάσα» από μία τεράστια επιτυχία απέναντι στη Χαλ, ώστε να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην Premier League, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε τρεις φορές, δεν διατήρησε το τρίποντο και με το τελικό 3-3, η Λιντς είναι ακόμη «ζωντανή». Ισοβαθμούν στους 90 οι δύο ομάδες, ένα ματς περισσότερο έχει να παίξει το σύνολο του ΜακΚένα!  



Θα πρέπει να περιμένει και άλλο: «Χαμένη» ευκαιρία για την Ίπσουιτς, «ζωντανή» ακόμη η Λιντς! (vids)

Τέσσερις βαθμούς μακριά από την Premier League βρίσκεται πλέον η Ίπσουιτς, η οποία έμεινε στο 3-3 εκτός έδρας της Χαλ και δεβ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την «γκέλα» της Λιντς με την ΚΠΡ.

Γνώριζε πως η αντίπαλός της είχε ηττηθεί με 4-0 εκτός έδρας και πως αν εκείνη έπαιρνε στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της πέντε βαθμούς τουλάχιστον, τότε θα επέστρεφε στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο πρώτος στόχος δεν επετεύχθη, με το τελικό 3-3 να την αφήνει στους 90 βαθμούς και στην ισοβαθμία με τη Λιντς.

Η ομάδα του ΜακΚένα προηγήθηκε με τον Χερστ, στο 19ο λεπτό, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ισοφαρίστηκε.

Ο Τουφάν έκανε το 1-1 για τη Χαλ, αλλά η αλήθεια είναι πως η Ίπσουιτς ήταν ανώτερη. Ο Χάτσινσον την έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και 120 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Φάμπιο Καρβάλιο της Λίβερπουλ είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα παίκτη της ομάδας του, έχοντας τρομερά νεύρα.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Ίπσουιτς επιδόθηκε στο να περιορίσει κάθε λογής απειλή, αλλά ισοφαρίστηκε. Ο Ντελάπ έκανε το 2-2 στο 52ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Δημήτρης Μανάκος