«Θέλεις τον Σανέ, πλήρωσέ μου το συμβόλαιο του… Κόβασιτς» - Θα κάνει δώρο στη Σίτι η Λίβερπουλ;

Για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Σανέ της Μπάγερν Μονάχου κάνουν λόγο αγγλικά Μέσα τις τελευταίες ώρες, αλλά το εν λόγω deal έγινε πιο… περίπλοκο, όταν έγινε γνωστή η ρήτρα που έχει βάλει στον ποδοσφαιριστή η Μάντσεστερ Σίτι!



«Θέλεις τον Σανέ, πλήρωσέ μου το συμβόλαιο του… Κόβασιτς» - Θα κάνει δώρο στη Σίτι η Λίβερπουλ;

Διανύει την καλύτερή του περίοδο με διαφορά στη Γερμανία, βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση, δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο παραγωγικός στο ξεκίνημα της εκάστοτε σεζόν στη Bundesliga, και όπως αντιλαμβάνεστε ο Λιρόι Σανέ αποτελεί πόλο έλξης.

Και πώς να μην ενδιαφερθεί η Λίβερπουλ, από τη στιγμή που οι Βαυαροί δεν δείχνουν αρνητικοί, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, να μπουν σε συζητήσεις για την πώλησή του; H Μπάγερν Μονάχου βασίζεται πλέον στον Χάρι Κέιν, ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε τον Σανέ στο «Άνφιλντ», αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να πληρώσει και τη… Μάντσεστερ Σίτι!

Πώς προκύπτει αυτό; Οι «πολίτες» έβαλαν στον Σανέ ρήτρα, αποχωρώντας από το «Έτιχαντ», σε περίπτωση επιστροφής του στην Αγγλία για άλλον σύλλογο. Το ποσό ανέρχεται στα οκτώ εκατομμύρια και αν η Λίβερπουλ τον θέλει, πρέπει επί της ουσίας να καλύψει το ετήσιο συμβόλαιο του… Ματέο Κόβασιτς!

Δημήτρης Μανάκος