Ο Ράτκλιφ παίρνει τις μετοχές και θα έχει λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μετά την απόσυρση του Σεΐχη Γιασίμ, πολύ σύντομα θα είναι μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό το 25% που θ' αποκτήσει, θα του δώσει λόγο και στο αγωνιστικό τμήμα, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν για τον Τεν Χαγκ και τους ποδοσφαιριστές του! 



Ο Ράτκλιφ παίρνει τις μετοχές και θα έχει λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Βρετανία, με περιουσία αξίας 29,6 δισεκατομμυρίων λιρών αναμένεται να γίνει συμπαίκτης των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες, τους οποίους ο κόσμος του κλαμπ δεν θέλει να βλέπει, έφτασαν στο... αμήν τον Σεΐχη Γιασίμ, παρά την προσφορά που είχε καταθέσει έναντι περίπου 6 δισ.λιρών, με άμεση απόσβεση των χρεών και άμεση καταβολή επιπλέον ενός δισεκατομμυρίου για επένδυση στην ομάδα, το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. 

Το συγκεκριμένο σενάριο οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» έπειτα από πολλούς μήνες αναμονής, με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ν' αποκτά σύντομα το 25% των μετοχών με την προσφορά που έχει ήδη καταθέσει. 

Σύμφωνα με το Athletic, θα έχει λόγο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πιθανότατα βάζοντας στην ομάδα και τον σύμβουλό του, Σερ Ντέιβ Μπρέιλσφορντ, τον οποίο έχει μαζί του και στην Νις και ο οποίος τον ενημερώνει για όσα συμβαίνουν εκεί. 

Ο Ράτκλιφ το 2022 είχε επιχειρήσει να πάρει την Τσέλσι όταν πλέον εκείνη ήταν προς πώληση από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Και αυτό το επιχείρησε παρά το γεγονός πως έχει αναφέρει ότι μεγάλωσε όντας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα... περουσιακά του στοιχεία, βρίσκονται στην κατοχή του 36 εταιρείες σε 29 χώρες και 26.000 υπαλλήλους...

Κώστας Ζάλιαρης