Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στο England365: «Πώς να σταματήσεις τον Χάαλαντ και την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στον κόσμο;»

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και προετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση του UEFA Super Cup απέναντι στη Σεβίλλη, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (16/08, 22:00). Εκείνοι… ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τους δείχνουν τον «δρόμο» της επιτυχίας!



Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στο England365: «Πώς να σταματήσεις τον Χάαλαντ και την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στον κόσμο;»

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και η Ελλάδα θα φιλοξενήσει ξανά ευρωπαϊκό τελικό, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη να τίθενται αντιμέτωπες για τον τίτλο του UEFA Super Cup στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί των «πολιτών» βρίσκονται ήδη στη χώρα μας και το England365 ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους στο Fan Festival που διεξήχθη στην Πλατεία Κοραή, με εκείνους να φαίνονται… υπερβολικά σίγουροι ότι το τρόπαιο θα έρθει μαζί τους στην Αγγλία.

 

«Δεν θέλω να δείξω ασέβεια στη Σεβίλλη, όμως η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε καθαρά 2-0 ή 3-0. Μερικοί παίκτες απουσιάζουν, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά με το ‘’θηρίο’’, την μηχανή, τον βίκινγκ, τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα κυριαρχήσουμε.

Προβλέπω ότι θα σκοράρει δύο γκολ, ένα με κεφαλιά και ένα με το δεξί του πόδι. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε, αλλά και που βρισκόμαστε εδώ. Αγαπάμε την Ελλάδα και την Αθήνα».

Ένας άλλος φίλος του συλλόγου είναι ακόμη πιο βέβαιος για το παιχνίδι και θεωρεί πως… κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Εγώ πιστεύω ότι θα νικήσουμε με 3-0 και με χαρακτηριστική άνεση. Θα είναι εμφανής η απουσία του Ντε Μπρόινε, όμως όταν έχεις τον Χάαλαντ… δε φοβάσαι για τίποτα. Πώς να τον σταματήσεις; Πήραμε, πλέον, και το Champions League και καταβάλλαμε το… απωθημένο μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν.

Έχουμε αρχίσει να γινόμαστε η πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει υπάρξει ποτέ. Η Σεβίλλη είναι έμπειρη και παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στη διοργάνωση, όμως δεν έχουν ελπίδα απέναντι μας».

 

Ο τρίτος οπαδός της παρέας, επικεντρώνεται στην καθοριστική συμβολή του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ανακαλεί και τις μέρες που έβλεπε την ομάδα του να «παλεύει» για την παραμονή στην 3η κατηγορία.

«Ο Πεπ είναι θεός και ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Άλλαξε το άθλημα όπως το γνωρίζαμε και είναι μια ιδιοφυία. Τον αγαπάμε, δε θέλουμε να φύγει και όσο είναι εδώ θα διασκεδάζουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Εκείνος μεγάλωσε τη φήμη της ομάδας και η επιρροή του είναι ασύλληπτη. Πριν από 30, 40, 50 χρόνια, παίζαμε με την Τζίλιγχαμ και τη Γέοβιλ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και τώρα καταρρίπτουμε κάθε ρεκόρ που υπάρχει στην Premier League».