Μουρίνιο και Σεβίλλη «κατάφεραν» για περισσότερο από 80’ να… μην παίζεται ο τελικός!

Από τη στιγμή που στην άκρη περίμενε ένα τρόπαιο και δύο μεγάλα σερί «κοντράρονταν», παρουσιάστηκαν αμφότερες πλευρές με το σκεπτικό πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Ο τελικός Ρόμα – Σεβίλλη δεν θα μείνει σε κανενός το μυαλό, ωστόσο, οι δύο ομάδες πέτυχαν ένα απίστευτο πράγμα για να… καταστρέψουν το ματς.  



Μουρίνιο και Σεβίλλη «κατάφεραν» για περισσότερο από 80’ να… μην παίζεται ο τελικός!

Οι Ανδαλουσιάνοι έφτασαν στο 4-1 επί των Ρωμαίων στα πέναλτι του τελικού της Βουδαπέστης το βράδυ της Τετάρτης και κάπως έτσι το σύνολο του Μεντιλίμπαρ έφτασε στις 7 κατακτήσεις του τουρνουά σε μια αδιανόητη επίδοση.

Ο Ζοσέ έπρεπε να φτάσει στον 6ο ευρωπαϊκό τελικό της καριέρας του για να ηττηθεί. Δεν κράτησε καν το μετάλλιο, το έδωσε σε έναν πιτσιρικά. Όμως, δείχνει να έχει αγαπήσει την Ρόμα και φαίνεται πως ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι θα παραμείνει, λίγο πριν τη διαδικασία των πέναλτι.

Αυτά είναι τα κύρια δεδομένα του μεγάλου τελικού που διεξήχθη το βράδυ της 31η του Μάη. Κάτι τρομερό που προκύπτει και ήρθε στην επιφάνεια, είναι πως οι δύο μεγάλοι φιναλίστ έπαιξαν το παιχνίδι για περίπου … 45% της αναμέτρησης.

Αυτό το ποσοστό μεταφράζεται σε κάτι περισσότερο από 80’ κατά τα οποία ο τελικός… δεν παιζόταν! Δεν υπήρχε παιχνίδι σε εξέλιξη! Οπότε, ούτε 40’ καθαρού χρόνου δεν υπήρξε, μέχρι και την ολοκλήρωση της παράτασης!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης