ΜακΆλιστερ: «Πριν το Μουντιάλ πήγαινα στο αεροδρόμιο και με αναγνώριζε… ένας άνθρωπος»!

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στον θρίαμβο της Αργεντινής στη Μέση Ανατολή, στο μοναδικό πράγμα που είδε την ζωή του ν’ αλλάζει και το οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί, είναι το πόσο πια τον αναγνωρίζουν όπου κι αν βρεθεί.  



ΜακΆλιστερ: «Πριν το Μουντιάλ πήγαινα στο αεροδρόμιο και με αναγνώριζε… ένας άνθρωπος»!

Ο διεθνής χαφ της Μπράιτον ζούσε μια ήρεμη ζωή πριν από το Μουντιάλ κι αυτό έχει καταφέρει να συνεχίσει και μετά την διοργάνωση όπου ανέβηκε στον θρόνο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την «αλμπισελέστε».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου εξακολουθεί να είναι βαρετή. Πηγαίνω για προπόνηση, επιστρέφω στο σπίτι, κάθομαι στον καναπέ, πίσω το μάτε μου, απλά πλέον με αναγνωρίζει περισσότερος κόσμος στον δρόμο».

Μάλιστα, αυτό που ήθελε να σχολιάσει ήταν πως: «Στην Λα Πάμπα, την πόλη μου, έξι μήνες πριν από το Μουντιάλ ήμουν στο αεροδρόμιο και πραγματικά δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου. Μονάχα ένας άνθρωπος με αναγνώρισε. Μετά το Μουντιάλ όταν επέστρεψα στην πόλη μου είδα 20.000 κόσμο να με περιμένει. Αυτή είναι η μοναδική αλλαγή στη ζωή μου».