Ο Σον μετέτρεψε τον εκνευρισμό σε μια μεγάλη απάντηση (vid)

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ που περνάει σε ματς με αλλαγή και πετυχαίνει χατ-τρικ έγινε ο Χέουνγκ – Μιν Σον, που παραδέχθηκε ότι τον ενόχλησε το γεγονός πως βρέθηκε στον πάγκο στο ματς με την Λέστερ, αλλά έδωσε την απάντησή του στον Κόντε και τον κόσμο της Πρέμιερ ...  



Ο Σον μετέτρεψε τον εκνευρισμό σε μια μεγάλη απάντηση (vid)

Ο Ιταλός τεχνικός των «σπιρουνιών» αποφάσισε ν' αφήσει τον Νοτιοκορεάτη εκτός 11άδας στην αναμέτρηση με την... ταλαίπωρη Λέστερ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Σον μέχρι και την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είχε μείνει δίχως γκολ, όσο κι αν το είχε ψάξει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Και η κατάστασή του ήταν τέτοια που και οι συμπαίκτες του γνώριζαν πολύ καλά το ψυχολογικό βάρος του Σον και την ανάγκη που είχε να πάρει επιτέλους μπρος βρίσκοντας δίχτυα στη φετινή σεζόν.

Πέρασε στο ματς με τις «αλεπούδες» με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, παρέμεινε προσηλωμένος στο στόχο του και ... εκνευρισμένος, με αποτέλεσμα όχι απλά να διώξει την κακοδαιμονία, αλλά και να πετύχει χατ-τρικ σε 13 λεπτά!

Πέτυχε μαγικά γκολ με το δεξί και το αριστερό πόδι στο 73' και το 84' και ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 86' γράφοντας το τελικό 6-2 για την Τότεναμ. Οι συμπαίκτες του το χάρηκαν ίσως και περισσότερο από εκείνον, τον έδειχναν προς τον κόσμο για να τον αποθεώσει και τον αγκάλιαζαν όλοι μαζί λέγοντάς του πως η υπομονή απέδωσε καρπούς.

Μάλιστα, ο Σον λίγο μετά το χατ-τρικ και βλέποντας απογοητευμένο τον Τζέιμς Μάντισον με τη νέα κατραπακιά της Λέστερ που δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι, πήγε κι αγκάλιασε τον Άγγλο αντίπαλό του, με την Τότεναμ να σταματάει να παίζει στα τελευταία λεπτά κι απλά ν' αλλάζει μεταβιβάσεις από σεβασμό προς το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς που ήδη είχε δεχθεί έξι τέρματα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης