«Ναι ή όχι στον Σλοτ»; Ο Ρόι Κιν διέκοψε τον Κάραγκερ, ο Φαν Ντάικ μίλησε δημόσια για τη Λίβερπουλ!

Συμφώνησαν για τον Άρνε Σλοτ και την περίπτωση της Λίβερπουλ ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Ρόι Κιν, αλλά… διαφωνεί ξεκάθαρα και «ανοιχτά» ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ!



«Ναι ή όχι στον Σλοτ»; Ο Ρόι Κιν διέκοψε τον Κάραγκερ, ο Φαν Ντάικ μίλησε δημόσια για τη Λίβερπουλ!

Η αλήθεια είναι πως όταν έκανε την εμφάνισή της η είδηση της μετακίνησης του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ, ως διάδοχη κατάσταση του Γιούργκεν Κλοπ, η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού των «κόκκινων» δεν ενθουσιάστηκε.

Δεν γνωρίζουν ιδιαίτερα πολλά για αυτόν, δεν έχει κάποια σχέση με τον σύλλογο και θα προτιμούσαν στην «pole position» για τον πάγκο της ομάδας τους να βρισκόταν ο Ρούμπεν Αμορίμ, αντί για τον Ολλανδό.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Τζέιμι Κάραγκερ, γεγονός που έγινε αντιληπτό και στο τελευταίο επεισόδιο του Podcast του με τον Ρόι Κιν, το «Stick to Football»!

Ο τέως κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ ξεκίνησε να σχολιάσει την κατάσταση με τον Άρνε Σλοτ και είπε… «Όταν το έμαθα, ήμουν λίγο…», για να τον διακόψει ο Ρόι Κιν και να επισημάνει «δεν είναι κάτι για να ενθουσιαστείς, έτσι δεν είναι;».

Ο Κάραγκερ χαμογέλασε και έμοιαζε να συμφωνεί, με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από την άλλη πλευρά, να γίνεται ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που τοποθετήθηκε δημόσια για τον Σλοτ. Τον εξήρε, μίλησε για επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Λίβερπουλ είπε:

«Νομίζω πως ο Σλοτ είναι ένας εκ των κορυφαίων Ολλανδών αμυντικών αυτή την στιγμή. Με τον τρόπο που παίζει και τη φιλοσοφία που έχει, μπορεί να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ. Διαβάζω όμως πως αυτή την στιγμή οι δύο πλευρές είναι μακριά. Θα δούμε!»

Δημήτρης Μανάκος