Η Λίβερπουλ έχει κούπες και θα κάνει κανονικά την παρέλαση στην πόλη μετά το Τσάμπιονς Λιγκ!

Οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάληξη της σεζόν, ακόμα κι αν χαθεί το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, πάλι η Λίβερπουλ θα κάνει κανονικά παρέλαση στην πόλη της, αφού έχει πανηγυρίσει το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας και θέλει να το γιορτάσει παρέα με τον κόσμο της. 



Η Λίβερπουλ έχει κούπες και θα κάνει κανονικά την παρέλαση στην πόλη μετά το Τσάμπιονς Λιγκ!

Το 2019 μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη, τα πάντα στο λιμάνι βάφτηκαν κατακκόκινα στη μεγαλοπρεπέστατη γιορτή της Λίβερπουλ στην πόλη της, με την επιστροφή από την Ισπανία, μαζί με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το 2020 ο κορονοϊός δεν επέτρεψε στον σύλλογο να γιορτάσει με τους οπαδούς την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια. 

Φέτος, δεν σταματάει τίποτα τους «κόκκινους»! Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα, θα λάβει χώρα παρέλαση στην πόλη, την επομένη του τελικού του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι. 

Ανεξάρτητα από την κατάληξη της σεζόν και ακόμα κι αν χαθούν το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό και δεν επιτευχθεί το ιστορικό quadruple, τίποτα δεν θα εμποδίσει τον Κλοπ και τους παίκτες του να χαρούν τις επιτυχίες σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Αγγλίας. 

Μαζί θα εορταστεί και η άνοδος της γυναικείας ομάδας της Λίβερπουλ στην WSL1. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης