Αντόνιο Κόντε: Να δει την Τότεναμ να κερδίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να θυμηθεί την... Πρωταπριλιά!

Ο Αντόνιο Κόντε αποχωρεί από την Τσέλσι το 2018, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα, και με τελευταία εντός έδρας ήττα αυτή από την Τότεναμ στην 1η Απριλίου. Τρία χρόνια μετά, ενδιαφέρεται να επιστρέψει αλλά ο Σόλσκιερ παραμένει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το θέμα «παγώνει». Οι «κόκκινοι διάβολοι» πλέον αντιμετωπίζουν την Τότεναμ. Το ματς «καίει» και ο Κόντε ελπίζει πως οι «spurs» θα κάνουν και πάλι την δουλειά τους, και η… Πρωταπριλιά θα επαναληφθεί!



Αντόνιο Κόντε: Να δει την Τότεναμ να κερδίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να θυμηθεί την... Πρωταπριλιά!

Ήταν 1η Απριλίου του 2018 όταν η Τσέλσι έχανε από την Τότεναμ με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δέκα παιχνίδια ακριβώς πριν από την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την Premier League, όντας πρωταθλητής.

Η ήττα του Ιταλού από τα «σπιρούνια» επί της ουσίας δεν επηρέαζε διόλου την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι «μπλε» βρίσκονταν στην κορυφή, εν συνεχεία έκαναν πέντε συνεχόμενες νίκες, και απώλεσαν μόλις τέσσερις βαθμούς ως το τέλος στο «σπίτι» τους.

Αυτή ήταν η τελευταία εντός έδρας ήττα του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, και μόλις η δεύτερη συνολικά στην καριέρα του από την Τότεναμ. Έκτοτε ο Ιταλός αποχώρησε. Μετέβη στην Ιταλία, όπου πέτυχε και πάλι τον σκοπό του, κατακτώντας τον τίτλο με την Ίντερ, και στην συνέχεια έμεινε άνεργος.

Μέχρι και σήμερα απέχει από τους προπονητικούς πάγκους και αναμένει μία ικανοποιητική πρόταση. Μία πρόταση που αντιστοιχεί με αυτήν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά την ντροπιαστική ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ, αρχικά αναζήτησε περιπτώσεις προπονητών που θα την ενδιέφεραν.

Στράφηκε στον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός ήθελε, και αυτό που εκκρεμούσε ήταν η οριστική απόφαση της διοίκησης, προκειμένου ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποχωρήσει, και ο έμπειρος προπονητής να επιστρέψει στην Αγγλία μετά από μία τριετία.

Πριν από μερικές ώρες όμως, όλα άλλαξαν. Ο Κόντε απομακρύνθηκε, ο Σόλσκιερ παρέμεινε και η διοίκηση εκδήλωσε την έμπρακτη στήριξή της στον Νορβηγό, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα του στην επικείμενη αναμέτρηση απέναντι στην Τότεναμ.

Παρά ταύτα, η υπόθεση του Κόντε δεν φαίνεται πως έχει ολοκληρωτικά «κλείσει». Ο ίδιος εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις, και είναι βέβαιο πως με μία ενδεχόμενη, νέα ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι, οι δύο προπονητές θα… αντιστρέψουν τους ρόλους τους!

Μένει απλώς το απόγευμα της 1ης Απριλίου του 2018 να επαναληφθεί. Η Τότεναμ να κάνει την δουλειά της, αυτή την φορά υπέρ του, και να του ανοίξει την πόρτα της επιστροφής στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος