Τίμο Βέρνερ: Μη «VARάτε», μπορεί να σκοράρει! (vid)

Ο Γερμανός σκόραρε έπειτα από 8 μήνες στο Στάμφορντ Μπριτζ, στη νίκη με 3-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον, αφού πρώτα είδε τέρμα του στο πρώτο ημίχρονο να ακυρώνεται για 16η φορά στην κοινή πορεία του με την Τσέλσι.



Τίμο Βέρνερ: Μη «VARάτε», μπορεί να σκοράρει! (vid)

«Επιτέλους μέτρησε» θα μπορούσε να ήταν τα λόγια του Τίμο Βέρνερ στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης των «μπλε» απέναντι στη Σαουθάμπτον, όταν ο Γερμανός κατάφερε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο επιθετικός της Τσέλσι σκόραρε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από μισό χρόνο και 8 μήνες μετά την τελευταία φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Ο Βέρνερ έχει ακούσει τα πάντα από τους φίλους της Τσέλσι  για την αδυναμία του στο σκοράρισμα όμως δεν είναι αυτή η αλήθεια. Ο 25χρονος επιθετικός έχει δει 16 τέρματά του να ακυρώνονται από το VAR στη θητεία του στο Λονδίνο, με αποκορύφωμα το χθεσινό γκολ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης γύρισε τη φάση 18 δευτερόλεπτα πίσω για να ακυρώσει το γκολ του Γερμανού καθώς θεώρησε πως ο Αθπιλικουέτα έχει κλέψει με φάουλ την μπάλα από τον παίκτη της Σαουθάμπτον.

Προς υπεράσπιση του επιθετικού των «μπλε», ο Βέρνερ είναι ο πιο δραστήριος παίκτης της Τσέλσι μπροστά από την αντίπαλη εστία από την ώρα που έκατσε στον πάγκο της ο Τόμας Τούχελ έχοντας συμμετάσχει σε 8 γκολ (3 γκολ 5 ασίστ).

Ο στράικερ από τη Στουτγκάρδη μετράει ήδη 14 γκολ και 16 ασίστ σε 60 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τσέλσι και αν συμπεριλάβει κανείς τα γκολ που του ακυρώθηκαν χωρίς να είναι αυτός υπαίτιος, τότε γίνεται κατανοητό πως ο Τούχελ διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει με αρκετούς τρόπους την επιθετική λειτουργία των «μπλε».

Αρκεί να του χαμογελάσει η τύχη…!

 

 


Στράτος Μαρίνος