«Στην αρχή ήταν τελευταίος, τώρα παράδειγμα»: Ο Αμορίν αποκάλυψε για ποιον παίκτη της Γιουνάιτεντ «άλλαξε» γνώμη! (vid)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρέχει» ένα πολύ θετικό σερί. Τρεις απανωτές νίκες, που έχουν δώσει πολλή ψυχολογία και χρόνο στον Ρούμπεν Αμορίν, ώστε να δουλέψει με ηρεμία. Ένας από τους «πρωταγωνιστές» τον τελευταίων αναμετρήσεων είναι και ο Κασεμίρο, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει αναγκάσει τον Πορτογάλο τεχνικό να «αλλάξει» γνώμη!
.jpg)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να έχει «σφυγμό». Παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημα της σεζόν, έχει «συνέλθει» και έχει και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες.
Το τελευταίο της «θύμα» ήταν η Μπράιτον (25/10, 4-2), μέσα στο Old Trafford! Σε ένα ματς, που ξεχώρισε ο Μπάμπης Κωστούλας, με το παρεθνικό του γκολ στην Αγγλία.
Στο τέλος της αναμέτρησης ο Ρούμπεν Αμορίν θέλησε να αποθεώσει έναν παίκτη του, που πριν από λίγο καιρό έδειχνε να μην έχει σημαντικό ρόλο! Ο λόγος για τον Κασεμίρο!
Ο Βραζιλιάνος χαφ έβαλε και αυτός το... λιθαράκι του στο τελευταίο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με τη βοήθεια της τύχης σκόραρε.
Κι όχι μόνο αυτό, καθώς είχε μία πολύ καλή παρουσία. Όπως τόνισε ο προπονητής, όταν πήγε στην Αγγλία ο Κασεμίρο ήταν τελευταίος στην ιεραρχία των χαφ!
Ωστόσο, μέσα από τη σκληρή του δουλειά έχει κερδίσει μία θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του και πλέον είναι «παράδειγμα» για όλους τους συμπαίκτες του!
Αναλυτικά, τι είπε ο Ρούμπεν Αμορίν:
«Ο Κασεμίρο φέρνει πολλή εμπειρία. Είναι παράδειγμα για όλους. Στην αρχή, ήταν πίσω από όλους τους μέσους, ακόμα και από τον Τόμπι [Κόλιερ]. Πάλεψε, δούλεψε σκληρά και τώρα επέστρεψε στην εθνική ομάδα. Είναι τόσο σημαντικός για εμάς. Πίεσε πολύ ψηλά πριν υποχωρήσει. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος μαζί του. Οι άλλοι παίκτες πρέπει να πάρουν τον Κασεμίρο ως παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Απλά πρέπει να δουλέψεις. Αν κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο, θα παίξεις».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο Ρούμπεν Αμορίν:
"Casemiro gives a lot of experience, he’s an example for everyone!" 👑
— BeanymanSports (@BeanymanSports) October 25, 2025
Ruben Amorim after Manchester United 4-2 Brighton 🔴 pic.twitter.com/9b2lrsM3hY
Διονύσης Καλαϊζής






















