Τρομερός Ράσφορντ, καλεί την Κυβέρνηση να συνεχίσει την παροχή γευμάτων στα σχολεία!

Την απίθανη προσωπικότητά του και την επιθυμία να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και τα μικρά παιδιά συνεχίζει να επιδεικνύει ο Μάρκους Ράσφορντ που ενημέρωσε με επιστολή του προς την Κυβέρνηση ότι θα πρέπει να συνεχιστούν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία και στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, για όλο το καλοκαίρι! 



Τρομερός Ράσφορντ, καλεί την Κυβέρνηση να συνεχίσει την παροχή γευμάτων στα σχολεία!

Έχοντας καταφέρει να βοηθήσει εκατομμύρια παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας και ειδικά της καραντίνας στην οποία τα παιδιά που ήξεραν ότι θα έχουν σωστό γεύμα στο σχολείο, έμειναν με έλλειψη στο φαγητό, ο Μάρκους Ράσφορντ φροντίζει ώστε όλο αυτό να μη σταματήσει. 

Γνωρίζοντας πως υπάρχουν πολλές οικογένειες που λόγω της δουλειάς που κάνουν - και φυσικά αρκετοί γονείς κάνουν παραπάνω από μια δουλειά για να τα βγάλουν πέρα - τα παιδιά δεν τρέφονται σωστά, ο Ράσφορντ κατάφερε τους προηγούμενους μήνες να συγκεντρώσει και χρήματα και τρόφιμα για να παρέχει σε όσους είχαν ανάγκη. 

Τώρα, απέστειλε επίσημη επιστολή προς την Κυβέρνηση για να σταματήσει η δωρεά και η παροχή βοήθειας προς εκείνους που έχουν ανάγκη! 

«Αυτή είναι η Αγγλία του 2020 και είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται άμεση διευθέτηση. Την ώρα που το βλέμμα του λαού είναι στραμμένο πάνω σας, κάνετε αναστροφή στο ζήτημα και προστατέψτε τις ζωές ανθρώπων που βρίσκονται σε ευάλωτες ομάδες. Κάνετε αυτούς τους ανθρώπους προτεραιότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή του. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης