Βγάζουν γκολ τα προκριματικά

Ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου UEFA Nations League η στοιχηματική μας δράση συνεχίζεται σήμερα με την επιστροφή στα προκριματικά του Euro 2020, απ'τα οποία ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις.  



Βγάζουν γκολ τα προκριματικά

Ακόμη ένας κακός στοιχηματικός τελικός απολογισμός «γράφτηκε» χθες στο UEFA Nations League, αφού μπορεί η Αγγλία να επικράτησε της Ελβετίας αλλά χρειάστηκε να φτάσει στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ η μαχητική Ολλανδία δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Πορτογαλία με 1-0. Όμως, όπως και τα περασμένα άσχημα αποτελέσματα τα αφήνουμε στο παρελθόν και πάμε κατευθείαν στα σημερινά.

Η πρώτη επιλογή έρχεται από την Σόφια της Βουλγαρίας, όπου στις 21:45 η εθνική ομάδα της χώρας θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο «Βασίλ Λέφσκι» την αντίστοιχη ομάδα του Κοσόβου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των προκριματικών του Euro. Οι Βούλγαροι βρίσκονται στην 4η θέση του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς, αφού την Παρασκευή ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Τσεχία με 2-1 και πλέον απομακρύνθηκαν αρκετά από την διεκδίκηση της 2ης θέσης. Στον αντίποδα, οι Κοσοβάροι πορεύονται στην 3η θέση του ομίλου κι αυτοί με δύο βαθμούς, εφόσον πριν λίγα 24ώρα σημείωσαν τη δεύτερη ισοπαλία τους αυτή την φορά με το Μαυροβούνιο κι αρκέστηκαν στο 1-1. Μετά τα αποτελέσματα αυτά, οι δύο ομάδες απόψε θέλουν πάση θυσία την νίκη για να συνεχίσουν στο «κόλπο» της πρώτης δυάδας, πράγμα που πιθανώς να οδηγήσει το ματς σε...«ροντέο». Οπότε, συμπεριλαμβανομένου επίσης ότι η γηπεδούχος ομάδα του Κράσιμιρ Μπαλάκοφ έρχεται από πέντε συνεχόμενα Goal/Goal ενώ η ομάδα του Μπερνάρντ Τσάλαντες μετράει οχτώ διαδοχικές αναμετρήσεις, επίσημες και μη, στις οποίες έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, αναμένεται μία αναμέτρηση με ρυθμό και γκολ απόψε στην Σόφια, με αποτέλεσμα η τελική επιλογή να είναι το GOAL/GOAL στο 2.05.

Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από την Βαρσοβία, εκεί όπου στις 21:45 η εθνική ομάδα της Πολωνίας θα τεθεί αντιμέτωπη με το Ισραήλ για την 4η «στροφή» του 7ου ομίλου των προκριματικών. Παιχνίδι το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το ντέρμπι κορυφής του ομίλου, εφόσον αντίπαλοι είναι οι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα Πολωνοί και οι δεύτεροι Ισραηλινοί. Όμως, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο υπάρχει και είναι η γηπεδούχος ομάδα. Το σύνολο του Ζέρζι Μπρέστσεκ συνέχισε και στην τρίτη αγωνιστική στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού κέρδισε εκτός έδρας την Βόρεια Μακεδονία με 1-0 και βρέθηκε έτσι στην 1η θέση με 9 βαθμούς, χωρίς κιόλας να έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Ωστόσο, αντίπαλος θα είναι το αρκετά ανεβασμένο Ισραήλ, το οποίο πέρασε σαν «σίφουνας» από την Λετονία με το 3-0 και πλέον πορεύεται στην 2η θέση με 7 βαθμούς. Στο δια ταύτα όμως. Στην μονομαχία αυτή, μπορεί δίκαια ο άσος να έχει τον πρώτο λόγο αλλά το σύνολο του Άντι Χέρτζογκ δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση αγωνιστικά τουλάχιστον για να «σπάσει» το μηδέν στην άμυνα των Πολωνών, εφόσον δεν παύει να «κυνηγάει» και την 2η θέση του ομίλου. Επομένως, βάση των παραπάνω αλλά και της ιστορίας των δύο ομάδων η οποία βγάζει γκολ, η επιλογή θα είναι και εδώ το GOAL/GOAL πάλι σε απόδοση 2.05.

Οι σημερινές επιλογές:

 

  • Βουλγαρία – Κόσοβο (21:45): Goal/Goal στην απόδοση 2.05

  • Πολωνία – Ισραήλ (21:45): Goal/Goal στην απόδοση 2.05

 

Μαρίνος Πάντζης