Πρόταση με πολλά γκολ σε Τσάμπιονσιπ και League One!

Αδιάλειπτη δράση στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας και δεν θα μπορούσε να λείπει το England365 από τη στοιχηματική ματιά του γεμάτου προγράμματος της ημέρας! 



Πρόταση με πολλά γκολ σε Τσάμπιονσιπ και League One!

Μετά και το νέο σοκ της Λέστερ, πώς να μη θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση η Ίπσουϊτς; Βέβαια, η Μίντλεσμπρο κυνηγά τη μείωση της διαφοράς από τις θέσεις των πλέι-οφ προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων στο Portman Road σε συνδυασμό με το Γκολ/Γκολ σε απόδοση 3,30.

Στη League One, η Μπάρνσλεϊ υποδέχεται τη Ρέντινγκ και θέλει να βάλει τέλος στις διαδοχικές ήττες που υπέστη το τελευταίο διάστημα. Είναι ευκαιρία για καλή νίκη και ξέσπασα κόντρα στους 17ους της κατηγορίας και γι' αυτό θα πάμε στο θετικό αποτέλεσμα της Μπάρνσλεϊ μαζί με Γκολ/Γκολ σε απόδοση 3,35.

Στο παιχνίδι της Κέπριτζ με την Τσάρλτον, οι γηπεδούχοι στο Abbey Road προσπαθούν να χτίσουν διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Δύσκολη η αποστολή τους και θα επιλέξουμε το πέρασμα της Τσάρλτον με νίκη και ξανά γκολ από τις δύο ομάδες, σε απόδοση 4,60.

Αναλυτικά η Σαββατιάτικη πρόταση του England365 με αποδόσεις Novibet:

Ίπσουϊτς – Μίντλεσπρο 1 & Γκολ/Γκολ 3.30

Μπάρνσλεϊ – Ρέντινγκ 1 & Γκολ/Γκολ 3.35

Κέμπριτζ – Τσάρλτον 2 & Γκολ/Γκολ 4.60