Ώρα για δράση και στοίχημα: Τρεις επιλογές από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας!

Το England365.gr έχει τις κατάλληλες απαντήσεις στο ερώτημα «τι παίζουμε σήμερα;», που συνοδεύει τη μέρα στην οποία η ποδοσφαιρική δράση στην Αγγλία χτυπάει... κόκκινα!  



Ώρα για δράση και στοίχημα: Τρεις επιλογές από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας!

Στη LeagueOne, η Καρλάιλ αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού από τη στιγμή που είτε με δική της ήττα, είτε με συνδυασμό αποτελεσμάτων μέσα στη μέρα, αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί. Επισκέπτεται την έδρα της Νορθάμπτον, η οποία θέλει στην τελική ευθεία της σεζόν να καταφέρει να μπει στην πρώτη 10άδα της βαθμολογίας, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά με 56 βαθμούς και 16 νίκες. Θα πάμε με το Γκολ/Γκολ σε απόδοση σε απόδοση 1,75.

Η Ρέντινγκ υποδέχεται τη Λίνκολν, με την τελευταία να προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες! Οι «royals» από την πλευρά τους αντιμέτωπισαν προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια τους, έχουν τρεις ήττες στα πιο πρόσφατα 5 ματς, αλλά έχουν 7/10 νίκες εντός έδρας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα πάμε με την επιλογή του Under 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,80.

Κλείνουμε και με μια επιλογή από τη LeagueTwo, όπου η Νοτς Κάουντι φιλοξενεί τη Χάρογκεϊτ με την επιθυμία και την ελπίδα να βελτιώσει τις επιδόσεις της μπροστά στο κοινό της. Αμφότερες έχουν αδυναμίες, οι σημερινοί γηπεδούχοι θέλουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και ευχάριστο στον κόσμο τους και θα τους στηρίξουμε σε αυτό, με τον άσο που βρίσκεται σε απόδοση 1,83.

Αναλυτικά η πρόταση του England365 με αποδόσεις από την Interwetten:

Νοτς Κάουντι – Χάρογκεϊτ 1 – 1,83

Νορθάμπτον – Καρλάιλ Γκολ/Γκολ – 1,75

 

Ρέντινγκ – Λίνκολν Under 2,5 – 1,80