Πάμε για Σαββατιάτικο ταμείο με ανόδους και Playoffs!

Οι τρεις χαμηλότερες κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος βλέπουν στον ορίζοντα την καρό σημαία του τερματισμού και γι' ακόμα ένα Σάββατο το England365 εντόπισε τις ευκαιρίες στα προγνωστικά στοιχήματος και ετοίμασε την καθιερωμένη τριάδα.  



Πάμε για Σαββατιάτικο ταμείο με ανόδους και Playoffs!

Στην Τσάμπιονσιπ, ο απόλυτος στόχος της Νόριτς είναι η μαθηματική εξασφάλιση μιας θέσης για τα μπαράζ ανόδου προς την Πρέμιερ Λιγκ. Μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι θ' αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό βήμα γι' αυτή την επιτυχία. Κι εμείς θα εμπιστευτούμε την ομάδα του Βάγκνερ με τον άσο στην αναμέτρηση.

Κατεβαίνουμε λίγο ακόμα στη LeagueOne όπου με δυο αγωνιστικές ν' απομένουν, η Μπλάκπουλ ψάχνει στο εντός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ ακόμα ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρήσει την ελπίδα της για τα Playoffs. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν να πάρουν τους βαθμούς με τους οποίους θα οριστικοποιήσουν τη θέση τους στα μπαράζ ανόδου για την Τσάμπιονσιπ. Ο άσος θα είναι η επιλογή μας και απ' αυτό το παιχνίδι.

Η Ντέρμπι στο Abbey Stadium τα βάζει με την Κέμπριτζ που παλεύει για την επιβίωση. Όμως η δύναμη των «κριαριών» και η αποφασιστικότητα για την απευθείας άνοδο στη δεύτερη κατηγορία μέσω των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων, μας οδηγούν στην επιλογή του «διπλού».

Αναλυτικά η πρόταση του England365 με αποδόσεις Novibet

Νόριτς – Μπρίστολ Σίτι 1 – 1,64

Κέπριτζ – Ντέρμπι 2 – 1,58

Μπλάκπουλ – Μπάρνσλεϊ 1 – 2,01