Όταν ο Φέργκιουσον έστειλε τον Μπέκαμ να κουρέψει τη μοϊκάνα του...

Μια απίστευτη ιστορία που έλαβε χώρα το 2000 πριν από την έναρξη ενός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι για το «Charity Shield» αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.Όταν ο Φέργκιουσον έστειλε τον Μπέκαμ να κουρέψει τη μοϊκάνα του...

Ο άλλοτε αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» είχε αποφασίσει-για άλλη μια φορά- να πειραματιστεί με τα μαλλιά του αλλά υπολόγισε χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον...

«Πήγαινα στις προπονήσεις, στο ξενοδοχείο, για φαγητό με την ομάδα και φορούσα συνεχώς σκουφάκι για να μην δει τη μοϊκάνα. Όταν όμως φτάσαμε στο “Γουέμπλεϊ” δεν είχα άλλη επιλογή...»

«Ετοιμαζόμουν για τον αγώνα και όταν είδε το νέο μου... look με πλησίασε αγριεμένος. “Πήγαινε να ξυρίσεις αυτό το πράγμα. Δεν κάνω πλάκα. Πήγαινε”. Έτσι άρχισα να ψάχνω για κάτι που θα μπορούσε να αφαιρέσει τη μοϊκάνα από το κεφάλι μου...»

«Νομίζω πως είχε δίκιο. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγαλύτερη ελευθερία σε τέτοια θέματα αλλά τότε ο Σερ Άλεξ δεν μας επέτρεπε καν να φοράμε παπούτσια με περίεργα χρώματα» ανέφερε ο παλαίμαχος άσος.

Γιάννης Τζιουμακλής