Βάρντι... is starting the party!

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει τον τρόπο να κάνει πάντα την αρχή και να... ξεκινάει το πάρτι για τους προπονητές που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον πάγκο της Λέστερ.  



Βάρντι... is starting the party!

Ο Άγγλος στράικερ των «αλεπούδων» ήταν εκείνος που ισοφάρισε προσωρινά για την ομάδα του στο Vicarage Road απέναντι στη Γουότφορντ, το μεσημέρι της Κυριακής, προτού το σύνολο του Χάβι Γκράθια εκμεταλλευτεί στο 92' ένα λάθος του Σμάιχελ και με δύο πάσες φτάσει από τη μεσαία γραμμή μέχρι την περιοχή για να πλασάρει σωστά ο Γκρέι και να υποχρεώσει τη Λέστερ σε ήττα.

Αυτό, ήταν το πρώτο παιχνίδι του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο των Πρωταθλητών του 2016, κάνοντας... ποδαρικό με ήττα, μετά το 2-1 της νέας του ομάδας επί της Μπράιτον την περασμένη Τρίτη, όταν τότε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός είχε ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν το ματς και βρισκόταν στα επίσημα.

Ο Βάρντι, πέτυχε το 99ο του γκολ με τη φανέλα της Λέστερ, το 10ο φετινό του στην Πρέμιερ Λιγκ με το πρώτο του σουτ στο ματς με τους «hornets» (!) και ό,τι έκανε για τον Μπρένταν Ρότζερς, το είχε πετύχει και τους προηγούμενους τρεις προπονητές του συλλόγου!

Με τον Ρανιέρι στον πάγκο ήταν εκείνος που είχε πετύχει το πρώτο γκολ της θητείας του Ιταλού, αργότερα το έκανε και με τον Κρεγκ Σέισκπιρ όταν πλέον απομακρύνθηκε για το καλό της ομάδας ο πρωτεργάτης της τεράστιας επιτυχίας της κατάκτησης του τίτλου, ενώ και με τον Κλοντ Πιέλ, ο Βάρντι ήταν εκείνος που... started the party.

Κώστας Ζάλιαρης