Ειδήσεις » FA Cup

10.01.2023 | 17:34

O 3ος γύρος του FA Cup: Από την… τραγική ειρωνεία των Μπράιτον και Τσέλσι, στο έπος της Ρέξαμ και στoν αποκλεισμό των «8»! (vids)

Τα είδαμε όλα. Ζήσαμε τα… πάντα, σε ένα τριήμερο FA Cup, με τις εκπλήξεις να είναι αναρίθμητες και οκτώ ομάδες της Premier League να μην συνεχίζουν στον 4ο γύρο, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Ο ποδοσφαιρικός χάρτης του FA Cup στο England365!

10.01.2023 | 16:44

Ζήτησε εξηγήσεις η Γουλβς για το ακυρωθέν γκολ στο «Άνφιλντ»!

Η Γουλβς με επιστολή της προς την Ομοσπονδία ζήτησε εξηγήσεις για τη σκέψη των διαιτητών βάσει της οποίας δεν μέτρησε για οφσάιντ το γκολ που θα μπορούσε να έχει στείλει την ομάδα στον 4ο γύρο του Κυπέλλου και τη Λίβερπουλ εκτός θεσμού.  

09.01.2023 | 23:50

Έκανε το καθήκον της η Άρσεναλ και τώρα Πεπ εναντίον Αρτέτα! (vids)

Η Άρσεναλ με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε 3-0 της Όξφορντ για να προκριθεί στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου την περιμένει πλέον η Μάντσεστερ Σίτι σε ένα μεγάλο ραντεβού του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μικέλ Αρτέτα!  

09.01.2023 | 12:12

Τα mind games του Κέπα δεν έπιασαν τόπο και ο Χούλιαν πλέον έχει σκοράρει… παντού!

Ο Χούλιαν Άλβαρες κατάφερε να βρει δίχτυα και στο Κύπελλο Αγγλίας στην πρώτη του σεζόν στο ποδόσφαιρο της χώρας, με αποτέλεσμα να έχει σκοράρει πλέον σε κάθε διοργάνωση που έχει αγωνιστεί με την Μάντσεστερ Σίτι! Όσο κι αν ο Κέπα προσπάθησε να του «πειράξει» το μυαλό, ο Αργεντινός του χαμογέλασε και τον νίκησε.  

08.01.2023 | 20:39

Η μαγεία του FA Cup: Το γκολ της «ιστορικής» πρόκρισης της Στίβενεϊτζ από τη League Two και οι επικές στιγμές με την λήξη! (vids)

Στο 88ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 και τρία λεπτά αργότερα, πανηγύριζε μία επική πρόκριση απέναντι στην Άστον Βίλα. Απίθανο, 100%... αγγλικό και ένα απίθανο βράδυ για τη Στίβενεϊτζ της League Two!

08.01.2023 | 20:26

«Διέλυσε» σε... ένα ημίχρονο την Τσέλσι η Σίτι - Απίθανη ανατροπή και πρόκριση της Στίβενεϊτζ στο «Βίλα Παρκ»! (vids)

Ο ορισμός του ντέρμπι στα… χαρτιά, φαίνεται πως ήταν η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, με τους «πολίτες» να επικρατούν με 4-0 και να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους για τον 4ο γύρο του FA Cup, όπου θα υποδεχθούν την Άρσεναλ. Τραγικό πρώτο ημίχρονο για τους «μπλε», ακόμη μία ήττα για το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ, που γλίτωσε από... διασυρμό στο δεύτερο μέρος. Την ίδια ώρα, σοκαριστικό αποκλεισμό υπέστη η Άστον Βίλα, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Στίβενεϊτζ της League Two, παρά το γεγονός πως βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το… 88ο λεπτό!

08.01.2023 | 18:20

Μεγάλο ντέρμπι και στον 4ο γύρο του Κυπέλλου μόλις... περάσει η Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κοντραριστεί με την ομάδα που θα περάσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας από το ζευγάρι Όξφορντ – Άρσεναλ και όπως γίνεται κατανοητό θα υπάρχει μεγάλο ντέρμπι και στην επόμενη φάση του θεσμού, όπως προέκυψε από την κλήρωση, το απόγευμα της Κυριακής!  

08.01.2023 | 17:59

Στις καθυστερήσεις απέφυγε το σοκ η Λιντς, έξω η Νόριτς του Γιαννούλη

Παλεύοντας μέχρι το φινάλε και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λιντς απέφυγε το σοκ και με το 2-2 κόντρα στην Κάρντιφ στην Ουαλία εξασφάλισε ρεβάνς για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! Εκτός συνέχειας η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, αφού στο ντεμπούτο του Βάγκνερ στον πάγκο, ήρθε ήττα (1-0) από την Μπλάκμπερν. Πέρασαν Στόουκ και Ντέρμπι.  

08.01.2023 | 12:37

Κλοπ: «Δεν ήταν πολύ ωραίο για τον κόσμο της Λίβερπουλ!»

Δυσαρεστημένος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Γουλβς στο «Άνφιλντ», με τον Γερμανό να καλείται να απαντήσει στο φινάλε για το θέαμα της συνάντησης και τον ίδιο να είναι… αφοπλιστικός!  

08.01.2023 | 11:24

Το γκολ του Σαλάχ μέτρησε λόγω της «επιτηδευμένης» κίνησης του Τότι (vid)

Ακόμα μια φάση που απασχόλησε έντονα τον κόσμο από το ματς της Λίβερπουλ με την Γουλβς ήταν το γκολ της προσωρινής ανατροπής των «κόκκινων». Ναι μεν ο Σαλάχ είναι οφσάιντ στην αρχή, όμως, ο τρόπος που ο Τότι πηγαίνει στη μπάλα και η απόφαση του ρέφερι για την κίνησή του, δίνει το δικαίωμα στον Αιγύπτιο να σκοράρει δίχως να υπάρχει παράβαση.