Ειδήσεις » Champions League

13.12.2023 | 11:03

Η Άρσεναλ καμαρώνει για τα όσα πετυχαίνουν τα «παιδιά» της

Ο Σάκα πρωτοστατεί, ο Ενκέτια ακολουθεί και ο Ρις Νέλσον βαδίζει στα βήματά τους. Η Άρσεναλ καμαρώνει για όσα καταφέρνουν οι ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν εις βάθος τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος. Τα «παιδιά» της φρόντισαν για το καλύτερο και στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία (1-1).  

13.12.2023 | 10:25

Η Κοπεγχάγη νίκησε Γιουνάιτεντ και Γαλατά, πέρασε στους «16» και… κέρασε μπύρες!

Βραδιά… ποδοσφαιρικής μέθης στο Parken την Τρίτη, με τη διοίκηση της Κοπεγχάγης ν’ ανακοινώνει κερασμένες μπύρες προς όλους τους οπαδούς που βρίσκονταν στο γήπεδο μετά την πρόκριση στα νοκ-άουτ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ!  

13.12.2023 | 00:43

Η πρώτη δήλωση του Τεν Χαγκ μετά τον αποκλεισμό: «Παίξαμε πολύ καλά, δεν αξίζουμε την ήττα!»

Ακόμη μία τοποθέτηση που φαντάζει ολίγον τι… άκυρη. Ο Έρικ Τεν Χαγκ επισήμανε μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, πως η ομάδα του ήταν πολύ καλή και πως αδικείται από το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι πως με το εν λόγω 1-0, η συνέπεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι… τεράστια!

12.12.2023 | 23:56

Τελικά αυτό της άξιζε: Εντελώς εκτός Ευρώπης η Γιουνάιτεντ

Η κάκιστη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Το 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο «Ολντ Τράφορντ» την άφησε 4η στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και κούνησε το μαντήλι του αποχαιρετισμού... Με μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να ζητάς κάτι.    

12.12.2023 | 21:41

Αξιοπρεπής και στην... αγγαρεία η Άρσεναλ

Σκοράροντας στην πρώτη της τελική στο παιχνίδι, το οποίο διατηρήθηκε σε ρυθμό που επέτρεψε και στις δύο ομάδες να μην ανεβάσουν ταχύτητα στο Αϊντχόφεν, η Άρσεναλ – με δεδομένη πρόκριση στους «16» ως πρωτοπόρος – ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με το τελικό 1-1 απέναντι στην PSV. Μοίρασε χρόνο συμμετοχής ο Αρτέτα.  

01.12.2023 | 19:32

Βρέθηκε η φάση που εκνεύρισε τον Μπρούνο Φερνάντες στην Τουρκία: «Απλά δώσε την μπάλα!» (pic)

Για ποιον μίλησε ο Μπρούνο Φερνάντες; Σε ποιον αναφερόταν όταν έλεγε πως όλοι πρέπει να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, έχουμε απάντηση. Και αφορά τον Φακούντο Πελίστρι…

01.12.2023 | 18:34

Η καλύτερη στιγμή του ΑΕΚ – Μπράιτον: Όλο το γήπεδο «χόρευε» το ίδιο σύνθημα! (vid)

Έχει σημασία που οι Άγγλοι δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν οι Έλληνες; Καμία. Και όμως, δεν σταμάτησαν να χορεύουν με το ίδιο σύνθημα. Υπέροχη στιγμή στο ΑΕΚ – Μπράιτον, πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης και εν τέλει, τη μεγάλη νίκη των «γλάρων».

01.12.2023 | 09:55

Ο Άντονι ζητούσε συγγνώμη από την εξέδρα για τον πανηγυρισμό του Γκαρνάτσο! (vid)

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γαλατασαράι έχει... άγνοια κινδύνου, όχι όμως και ο Άντονι που είδε τον Γκαρνάτσο να προκαλεί τους Τούρκους οπαδούς και αμέσως απολογήθηκε εκ μέρους του.

30.11.2023 | 17:35

Ο Σάκα κοιμήθηκε... σαν μικρό παιδί πριν την πρεμιέρα του και τώρα διαπρέπει! (vid)

Είχε παραδεχθεί πως η μητέρα του τον ανάγκασε να κοιμηθεί νωρίς, πριν από την πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και ίσως αυτό να ήταν... μαγικό. Γιατί από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ο Μπουκάγιο Σάκα στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση, έχει μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ σε 5 αγωνιστικές, από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο τουρνουά!

30.11.2023 | 12:53

Πιτσιρικάδες που ήταν αγέννητοι στα εγκαίνια του «Έμιρεϊτς», έζησαν τ' όνειρο!

Ο Μικέλ Αρτέτα τούς κάλεσε στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λανς. Και έμειναν να τσιμπιούνται το βράδυ της Τετάρτης, για να καταλάβουν ότι έζησαν πραγματικά τ' όνειρο! Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές έγραψαν ιστορία με την Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το «Έμιρεϊτς» είναι... πιο παλιό από εκείνους!