Ειδήσεις » Champions League

10.05.2024 | 12:36

«Τζουντ, διάλεξε»: Γιατί η Ντόρτμουντ θα πάρει περισσότερα χρήματα αν ΧΑΣΕΙ στον τελικό του Champions League;

Κατακτά το Champions League και πληρώνεται. Χάνει στον τελικό του «Wembley» και χάνει ακόμη περισσότερα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ περιμένει και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πρέπει να κάνει την… επιλογή του!

09.05.2024 | 09:35

Η απόλυτη ανατροπή, «ευνοήθηκε» η Ρεάλ Μαδρίτης; Μπήκαν γραμμές, το γκολ της Μπάγερν έπρεπε να μετρήσει! (pic)

Το γκολ του Λάιμερ ακυρώνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης περνά στον τελικό του Champions League και η Μπάγερν Μονάχου μένει για πρώτη φορά δίχως τίτλο, μετά από 13 χρόνια. Φοβερό «κοντράστ συναισθημάτων» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έξαλλος ο Τόμας Τούχελ, εκνευρισμένος και ο Κάρλο Αντσελότι. Σε αμφότερες περιπτώσεις, αφορμή είναι η διαιτησία και δύο διαφορετικά σφυρίγματα!  

07.05.2024 | 12:20

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, όλοι πιστεύουμε στα θαύματα με αυτό που έκανε η Λίβερπουλ... (vids)

Το πιο εκκωφαντικό «Άνφιλντ». Μια αναμέτρηση βγαλμένη από τα πιο εντυπωσιακά παραμύθια του ποδοσφαίρου. Ένα 90λεπτο που όσοι το έζησαν ίσως να τσιμπιούνται ακόμα για να καταλάβουν αν όντως συνέβη. Τα βίντεο εκείνης της ημέρας παραμένουν τα απόλυτα πειστήρια του θαύματος. Εκείνο το 4-0 της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα, σαν σήμερα, πριν από 5 χρόνια, ίσως να μην ξεπεραστεί και ποτέ... 

29.04.2024 | 14:36

Σούπερ διαγωνισμός: Κερδίστε την μπάλα του τελικού του Champions League!

Η μπάλα του τελικού της πιο μαγικής διασυλλογικής διοργάνωσης, τώρα μπορεί να γίνει δική σας! Δείτε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, με τον οποίο το England365.gr και η Adidas θέλουν να σας κάνουν το φετινό Πάσχα ακόμα πιο… ποδοσφαιρικό!  

27.04.2024 | 10:56

Ένα μπλε κύμα έτοιμο για τελικό: Sold out το Τσέλσι – Μπαρτσελόνα των γυναικών στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το γυναικείο ποδόσφαιρο ανθίζει και ο κόσμος το αγκαλιάζει όσο ποτέ άλλοτε! Οι κοπέλες της Τσέλσι θ' αγωνιστούν σε ένα ασφυκτικά γεμάτο «Στάμφορντ Μπριτζ» στη ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αφού ανακοινώθηκε το μαγικό sold – out!  

18.04.2024 | 21:54

Τυχαίο ή ο ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το… υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!

18.04.2024 | 17:41

Η Ρεάλ «κλείδωσε» τη Σίτι με… συνταγή Άρσεναλ

Τον τρόπο που η Άρσεναλ «εξουδετέρωσε» πριν από λίγο καιρό τη Σίτι, φρόντισε να δει, να μελετήσει και να επιχειρήσει να εφαρμόσει η Ρεάλ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το πέτυχε!  

18.04.2024 | 16:35

Ο Βάθκεθ… δεν νιώθει: Κάνει κόλπα με την μπάλα πριν τα κρίσιμα πέναλτι (vid)

Ακόμα κι αν διακυβεύεται το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στον μεγάλο τελικό, εκείνος θα το πάρει… χαλαρά. Θα θυμίσει στον εαυτό του πως παίζει για τη χαρά του αθλήματος και πως είναι απλά ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Λούκας Βάθκεθ έχει τέτοια ψυχραιμία που δεν μπορεί να λάβει καμία εξήγηση.  

18.04.2024 | 12:43

Ο Ζεσούς νοιάζεται ακόμα για την... πρώην: Έμεινε να βλέπει τα πέναλτι της Σίτι (vid)

Στ’ αποδυτήρια της Allianz Arena ο Γκαμπριέλ Ζεσούς παρά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε να παρακολουθεί την προσπάθεια της Σίτι κόντρα στη Ρεάλ, δείχνοντας ενδιαφέρον για την πρώην ομάδα του και τον καλό του φίλο, Έντερσον.