Ειδήσεις » Champions League

16.03.2024 | 11:02

Τόμας Τούχελ: «Σαφώς και περίμενα δυνατό τον Ολυμπιακό, ο καθένας κρατάει την τύχη στα χέρια του»

Η καριέρα του Τόμας Τούχελ είναι γνωστή, γεμάτη εμπειρίες και ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε τον Ολυμπιακό, να «λυγίζει» με σχετική άνεση τους Βαυαρούς, μέσα στην Γερμανία και μίλησε στο μοναδικό ελληνικό Μέσο που βρέθηκε στο ματς του Youth League με τους Πειραιώτες. Τι ανέφερε για την εντυπωσιακή επίδοση των «ερυθρόλευκων», αλλά και για τα παιδιά της ακαδημίας που υπολογίζει στην πρώτη ομάδα. 

15.03.2024 | 17:55

Η Άρσεναλ ξεκινά με ένα μεγάλο «όπλο» απέναντι στην Μπάγερν

Το «Έμιρεϊτς» θα πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στην Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας Γερμανός στις εξέδρες!  

15.03.2024 | 13:16

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μπροστά σε μεγάλες ευκαιρίες και... πιθανό εμφύλιο!

Η Σίτι μπορεί απέναντι στη Ρεάλ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ να ξανακάνει... επίδειξη δύναμης μετά τα περσινά κατορθώματα με τα οποία ξεπέρασε και τον απίθανο αποκλεισμό του 2022. Η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου την τρέχουσα σεζόν! Πιθανός ο εμφύλιος στα ημιτελικά!   

13.03.2024 | 19:30

Μία οικονομική «εκτόξευση»: Η Άρσεναλ έχει «βγάλει» σε 8 βράδια, 8 ετήσια συμβόλαια παικτών της!

Μία τεράστια πρόκριση, ένα αλησμόνητο βράδυ, αλλά και μία οικονομική «εκτόξευση». Η Άρσεναλ έχει αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την φετινή της πορεία στο Champions League και η ιστορία συνεχίζεται! Οκτώ συμβόλαια άλλωστε καλύφθηκαν. Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν προκριθεί και στους «4» του θεσμού.

13.03.2024 | 18:22

Ο «χάρτης» των Άρσεναλ και Σίτι: Τι σημαίνει το «open draw», οι ημερομηνίες και ο… δρόμος για το Wembley!

Τα δεδομένα είναι πλέον σχεδόν όλα μπροστά μας. Η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ, βρίσκονται στη φάση των «8» του Champions League. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση της Παρασκευής (15/3), τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων και τον όρο «open draw», που εφαρμόζεται από τώρα μέχρι και το φινάλε της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!