Ειδήσεις » Champions League

01.06.2024 | 23:57

«Δεν θα χάσουν ΠΟΤΕ σε τελικό Champions League»: Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το 15ο, η «Βασίλισσα» της Ευρώπης το έκανε ξανά! (vids)

Ναι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Άψογη τακτικά, τρομερά επικίνδυνη, ολίγον τι άστοχη, αλλά ανώτερη της Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρόβλημα απλώς, ήταν πως έπαιζε με τη… Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» δεν χάνει τελικό, το 15ο Champions League της ιστορίας της είναι γεγονός. Διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 ο Ντάνι Καρβαχάλ και ο Βινίσιους Τζούνιορ,  και ο Κάρλο Αντσελότι κατακτά το 5ο τέτοιου είδους τρόπαιο στην καριέρα του!

01.06.2024 | 22:09

Οι στιγμές που ΔΕΝ είδαμε στην τηλεόραση: Η είσοδος οπαδών στον τελικό, 28 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα! (pics)

Όσα δεν είδαμε στην τηλεόραση, με την έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η είσοδος των οπαδών στο γήπεδο και η απομάκρυνσή τους από τον Σάμπιτζερ!

01.06.2024 | 10:30

Η ηρεμία του Μπέλιγχαμ πριν τον πρώτο του τελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι για σεμινάριο εκπαίδευσης... (vid)

Όσοι τον παρακολουθούσαν στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από τον αποψινό, μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έλεγαν το ίδιο. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βγάζει μια αύρα ηρεμίας, μια άνεση, μια ψυχραιμία που πραγματικά εντυπωσιάζει. Και γίνεται ακόμα πιο σπουδαίο από το γεγονός πως μιλάμε για ένα παιδί 20 ετών...  

30.05.2024 | 15:04

Το πρώτο του Γιόβετιτς και το… απωθημένο για τα πρώιμα χρόνια «εκτόξευσης» της Σίτι

Ο Στέφαν Γιόβετιτς για πρώτη φορά στην καριέρα του πανηγύρισε ευρωπαϊκό τρόπαιο και το κατάφερε εν έτει 2024 με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήταν κάτι που του είχε μείνει… απωθημένο την τελευταία 10ετία. Κι αυτό διότι πέτυχε τη Σίτι στα πρώιμα χρόνια της εξέλιξης, όταν ακόμα το κλαμπ ήταν μακριά από οτιδήποτε εντυπωσιακό στις διοργανώσεις της UEFA.  

29.05.2024 | 14:01

Εκεί στη Γιουνάιτεντ, πάρτε παράδειγμα από τη Ντόρτμουντ για το πώς φέρονται στους υπαλλήλους…

Τη στιγμή που στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι υπάλληλοι της ομάδας είχαν ακούσει από τους ανωτέρους τους πως θα έπρεπε να πληρώσουν για να βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ» και να δουν τον τελικό του Κυπέλλου, η Ντόρτμουντ καλύπτει ΟΛΑ τα έξοδα, ΟΛΩΝ των υπαλλήλων της για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο!  

22.05.2024 | 16:24

Εκεί ανατέθηκαν οι ευρωπαϊκοί τελικοί μέχρι το 2027!

Η UEFA γνωστοποίησε τις πόλεις που θα έχουν την τεράστια τιμή να φιλοξενήσουν τους μεγάλους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων το 2026 και το 2027! Στη Βουδαπέστη πήγε το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ σε μια διετία από τώρα, θα έχει την... τιμητική της η Κωνσταντινούπολη.   

19.05.2024 | 14:54

Η νύχτα που η Τσέλσι επικύρωσε στο Μόναχο το γεγονός πως γύρισε... τούμπα μια ολόκληρη σεζόν! (vids)

Ποιος να το πίστευε εκείνη τη σεζόν; Ποιος να έλεγε σε κάποια χαλαρή κουβέντα ότι η Τσέλσι θα έφτανε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης; Κι όμως, οι... παλιοσειρές, όταν το πήραν πάνω τους, διασφάλισαν ότι οι «μπλε» θα ζούσαν ιστορικές στιγμές. Και σε μια αγωνιστική περίοδο που όλα έμοιαζαν χαμένα, ολοκληρώθηκε το θαύμα, μια μέρα σαν σήμερα, στο Μόναχο, το 2012...