Ειδήσεις » Champions League

17.04.2024 | 12:50

Ο απόλυτος σεβασμός από τους παίκτες της Ρεάλ, απέφυγαν να πατήσουν το σήμα της Σίτι (vid)

Οι Μαδριλένοι επέδειξαν τον απόλυτο σεβασμό προς τη Μάντσεστερ Σίτι κατά την παρουσία τους στο Etihad για την τελευταία προπόνηση πριν από τον αποψινό, δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.  

14.04.2024 | 14:06

Περνάει τη Ρεάλ και πετυχαίνει ρεκόρ... ολόκληρου αιώνα η θαυμάσια Σίτι του Πεπ!

Άλλο ένα ματς. Ο πιο κοντινός στόχος για τη Σίτι είναι η πρόκριση εις βάρος της Ρεάλ. Και αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρίνει την κατάκτηση ενός ρεκόρ που κρατά εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα! Αυτή η Σίτι του Πεπ έχει ήδη μείνει στην ιστορία κι όμως μπορεί να καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα. 

12.04.2024 | 11:04

Το «Άνφιλντ» είχε δει τέτοιες… κατραπακιές μόνο με τη Ρεάλ

Τρία γκολ δίχως απάντηση. Αμυντική λειτουργία που έβγαζε μόνο κόπωση και παντελή έλλειψη συγκέντρωσης και προσπάθειας. Η Αταλάντα έκανε πάρτι στο «Άνφιλντ», το οποίο είχε δει αντίστοιχα ευρωπαϊκά «χαστούκια» στη Λίβερπουλ μόνο από… τη Ρεάλ!  

11.04.2024 | 13:35

Ο Τσουαμενί κόλλησε πάνω στον Χάαλαντ κι εκείνος γελούσε (vid)

Του έκανε τη ζωή δύσκολη. Τον κράτησε μακριά από το γκολ. Κυριολεκτικά! Ο Τσουαμενί με τη βοήθεια και του Ρούντιγκερ φρόντισε να βγάλει εντελώς εκτός αγώνα τον Χάαλαντ στον πρώτο προημιτελικό του «Μπερναμπέου» και ο τρόπος που τον μάρκαρε, έκανε τον Νορβηγό να γελά από … απόγνωση.  

10.04.2024 | 20:09

Το Λίβερπουλ – Παναθηναϊκός, ο διαιτητής που ακύρωσε το γκολ του Ρότσα και η «τραγωδία του Χέιζελ»!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα σκοράρει. Ο Παναθηναϊκός προηγείται στο «Άνφιλντ». Γρήγορα όμως, ο Γιαν Κάιζερ που διευθύνει τη συνάντηση με τη Λίβερπουλ και ο βοηθός του, Μπλάκνκενσταϊν, αποφασίζουν να ακυρώσουν το γκολ για οφσάιντ. Οι «κόκκινοι» κερδίζουν στο τέλος της βραδιάς με 4-0 και η ελληνική ομάδα του Γκμοχ και των μεγάλων προκρίσεων μέχρι τότε, μένει εκτός τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Είναι μία «χαμένη ευκαιρία» και ενδεχομένως, μία ολόκληρη ιστορία θα ήταν διαφορετική. Διότι στον τελικό που προκρίθηκε η Λίβερπουλ και συνάντησε τη Γιουβέντους, έλαβε χώρα η «τραγωδία του Χέιζελ» και μία σειρά γεγονότων για τις αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη!

10.04.2024 | 11:27

Αδιανόητο: Τα xGoals της Σίτι προκαλούν… σοκ βλέποντας το τελικό 3-3 (vid)

Το ένα γκολ ήταν καλύτερο απ’ το άλλο. Και πιο δύσκολο απ’ το κάθε προηγούμενο. Η Σίτι έφυγε από τη Μαδρίτη με το ισόπαλο 3-3 κόντρα στη Ρεάλ, αλλά ο δείκτης των xGoals της ήταν τέτοιος που αναδεικνύει πόσο παντελώς απροσδόκητες ήταν οι στιγμές κατά τις οποίες οι «πολίτες» έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα.  

10.04.2024 | 00:34

Ο Ίαν Ράιτ διαφωνεί ανοιχτά με τον Σάκα και τις φωνές της Άρσεναλ: «Δεν είναι πέναλτι!»

Πολύ μεγάλη η συζήτηση, ζητά πέναλτι η Άρσεναλ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Ίαν Ράιτ διαφωνεί με τους φίλους της ομάδας και τον Μπουκάγιο Σάκα!

09.04.2024 | 23:58

Τι ματς, τι ανατροπές, τι ζευγάρι: Φοβερό 3-3 της Σίτι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και όλα ανοιχτά! (vid)

Ό,τι κι αν γίνει πια, εμείς απλά ευχαριστούμε αυτά τα δυο τεράστια κλαμπ για το υπερθέαμα! Ρεάλ και Σίτι στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σταμάτησαν στο 3-3 με δυο απίστευτες ανατροπές στο σκορ, αδιανόητα γκολ και με μπόλικη ποδοσφαιρική τρέλα στο χορτάρι του «Μπερναμπέου»! Οι τρεμπλούχοι απέφυγαν γι' ακόμα μια φορά την ήττα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ σε ματς που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, έφτασε στα 28 σερί εντός έδρας παιχνίδια αήττητη η «βασίλισσα». Όλα για όλα πλέον στη ρεβάνς του «Etihad» που προμηνύεται εξίσου μαγική!