Ειδήσεις » Champions League

13.12.2023 | 21:45

Η Σίτι έγινε… Λίβερπουλ και επανέλαβε το ρεκόρ: Θυμάται όμως κανείς τη Ρεάλ του 2014-15;

Έξι στα έξι, 18 βαθμοί στους ομίλους του Champions League, η 9η διαφορετική ομάδα που το κάνει και η πρώτη, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, που πρώτα κατακτά το τρόπαιο και μετά φτάνει στο απόλυτο των πόντων, στην επόμενη σεζόν. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Ας μην ξεχνάμε όμως, τι συνέβη με τους Μαδριλένους τη σεζόν 2014-15!

13.12.2023 | 21:41

Από τυπική διαδικασία, έγινε βραδιά για τα λαμπερά νιάτα της Σίτι! (vids)

Είτε με τα... δεύτερα, είτε και με τα τρίτα, η ποιότητα της Σίτι δεν συγκρίνεται. Και αυτό αποδείχθηκε και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η εξόρμηση των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε με λάμψη των πιτσιρικάδων του Πεπ, χάρη στους οποίους οι «πολίτες» επικράτησαν 3-2 του Ερυθρού Αστέρα. 6x6 για τους τρεμπλούχους στο γκρουπ! 

13.12.2023 | 19:24

Ένας Χάμιλτον στη Μάντσεστερ Σίτι: «Πολίτης» από τα… εννιά, ρεκόρ στις ασίστ και ίδιος ατζέντης με top class players!

Το ντεμπούτο του ως βασικός στο Champions League αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Μίχα Χάμιλτον, ο οποίος ξεκινά στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Και φυσικά, ο Πεπ κάτι ξέρει… Όπως και η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, μαζί με τον Άντονι Γκόρντον και τον Ρις Τζέιμς!

13.12.2023 | 11:56

Η μοίρα καλεί τον Κάριους να στείλει τη Νιούκαστλ στους «16»!

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Μάρτιν Ντουμπράβκα παρουσιάζει μια τρομερή ευκαιρία για τον Λόρις Κάριους, που ενδέχεται να τοποθετηθεί κάτω απ’ τα γκολπόστ της Νιούκαστλ στον κρισιμότατο αγώνα με τη Μίλαν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!  

13.12.2023 | 11:03

Η Άρσεναλ καμαρώνει για τα όσα πετυχαίνουν τα «παιδιά» της

Ο Σάκα πρωτοστατεί, ο Ενκέτια ακολουθεί και ο Ρις Νέλσον βαδίζει στα βήματά τους. Η Άρσεναλ καμαρώνει για όσα καταφέρνουν οι ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν εις βάθος τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογος. Τα «παιδιά» της φρόντισαν για το καλύτερο και στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία (1-1).  

13.12.2023 | 10:25

Η Κοπεγχάγη νίκησε Γιουνάιτεντ και Γαλατά, πέρασε στους «16» και… κέρασε μπύρες!

Βραδιά… ποδοσφαιρικής μέθης στο Parken την Τρίτη, με τη διοίκηση της Κοπεγχάγης ν’ ανακοινώνει κερασμένες μπύρες προς όλους τους οπαδούς που βρίσκονταν στο γήπεδο μετά την πρόκριση στα νοκ-άουτ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ!  

13.12.2023 | 00:43

Η πρώτη δήλωση του Τεν Χαγκ μετά τον αποκλεισμό: «Παίξαμε πολύ καλά, δεν αξίζουμε την ήττα!»

Ακόμη μία τοποθέτηση που φαντάζει ολίγον τι… άκυρη. Ο Έρικ Τεν Χαγκ επισήμανε μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, πως η ομάδα του ήταν πολύ καλή και πως αδικείται από το αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι πως με το εν λόγω 1-0, η συνέπεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι… τεράστια!

12.12.2023 | 23:56

Τελικά αυτό της άξιζε: Εντελώς εκτός Ευρώπης η Γιουνάιτεντ

Η κάκιστη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση. Το 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο «Ολντ Τράφορντ» την άφησε 4η στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και κούνησε το μαντήλι του αποχαιρετισμού... Με μόλις μια νίκη και τέσσερις ήττες σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να ζητάς κάτι.    

12.12.2023 | 21:41

Αξιοπρεπής και στην... αγγαρεία η Άρσεναλ

Σκοράροντας στην πρώτη της τελική στο παιχνίδι, το οποίο διατηρήθηκε σε ρυθμό που επέτρεψε και στις δύο ομάδες να μην ανεβάσουν ταχύτητα στο Αϊντχόφεν, η Άρσεναλ – με δεδομένη πρόκριση στους «16» ως πρωτοπόρος – ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με το τελικό 1-1 απέναντι στην PSV. Μοίρασε χρόνο συμμετοχής ο Αρτέτα.