Ειδήσεις » Champions League

15.03.2024 | 13:16

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι μπροστά σε μεγάλες ευκαιρίες και... πιθανό εμφύλιο!

Η Σίτι μπορεί απέναντι στη Ρεάλ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ να ξανακάνει... επίδειξη δύναμης μετά τα περσινά κατορθώματα με τα οποία ξεπέρασε και τον απίθανο αποκλεισμό του 2022. Η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου την τρέχουσα σεζόν! Πιθανός ο εμφύλιος στα ημιτελικά!   

13.03.2024 | 19:30

Μία οικονομική «εκτόξευση»: Η Άρσεναλ έχει «βγάλει» σε 8 βράδια, 8 ετήσια συμβόλαια παικτών της!

Μία τεράστια πρόκριση, ένα αλησμόνητο βράδυ, αλλά και μία οικονομική «εκτόξευση». Η Άρσεναλ έχει αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την φετινή της πορεία στο Champions League και η ιστορία συνεχίζεται! Οκτώ συμβόλαια άλλωστε καλύφθηκαν. Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν προκριθεί και στους «4» του θεσμού.

13.03.2024 | 18:22

Ο «χάρτης» των Άρσεναλ και Σίτι: Τι σημαίνει το «open draw», οι ημερομηνίες και ο… δρόμος για το Wembley!

Τα δεδομένα είναι πλέον σχεδόν όλα μπροστά μας. Η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ, βρίσκονται στη φάση των «8» του Champions League. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση της Παρασκευής (15/3), τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων και τον όρο «open draw», που εφαρμόζεται από τώρα μέχρι και το φινάλε της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

13.03.2024 | 15:48

Κάποτε ο Έντεγκααρντ μάθαινε απ' τον Πέπε, τώρα τον «πέταξε» εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ θα έχει να το λέει. Εκείνον τον Πέπε που κάποτε, ως 16χρονο παιδί, φρόντιζε να βλέπει, να θαυμάζει και να παίρνει μερικά μικρά πράγματα από τα όσα έκανε στο χορτάρι, τώρα τον οδήγησε στον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και μάλιστα, το έκανε ως captain της Άρσεναλ!  

13.03.2024 | 14:36

Ο Ράμσντεϊλ προσπαθούσε να κρύψει ακόμα κι απ’ τις κάμερες τις οδηγίες για τα πέναλτι! (vid)

Η ομάδα και ο σκοπός της πάνω απ’ όλα και απ’ όλους στην Άρσεναλ, με τον Ράμσντεϊλ να βοηθά με τον τρόπο του στις τελευταίες οδηγίες που έδινε ο κόουτς των τερματοφυλάκων στον Νταβίντ Ράγια πριν από την εκτέλεση των πέναλτι στη ρεβάνς με την Πόρτο.  

13.03.2024 | 12:02

Τρελαμένος ο Σαλιμπά για την πρόκριση, έδειχνε τη φανέλα εκστασιασμένος! (vid)

Αυτό το σύνολο παικτών έχει δέσει τόσο πολύ, που αρχίζουν πια και νιώθουν όλοι… Άρσεναλ. Και αυτό βγήκε και στον πανηγυρισμό του Σαλιμπά για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.  

13.03.2024 | 10:17

Ο Ανρί δεν είδε καν το τελευταίο πέναλτι από σιγουριά: «Θα το χάσει»! (vid)

Ο Τιερί Ανρί «διάβασε» απόλυτα την ψυχοσύνθεση του Γκαλένο προτού εκείνος βρεθεί απέναντι από τον Ράγια κι έφυγε από το box που βρισκόταν στο Έμιρεϊτς για να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, όντας σίγουρος για την πρόκριση της Άρσεναλ.  

13.03.2024 | 00:48

Ένα βράδυ που δεν θα ξεχάσει: Η Άρσεναλ προκρίθηκε στους «8» του Champions League, με ήρωα τον Ράγια! (vids)

Έπρεπε να περάσει από 40 κύματα. Έπρεπε να «ματώσει». Έπρεπε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο, να χάσει σημαντικές φάσεις, να διατηρήσει την ηρεμία της απέναντι στην Πόρτο, να δει ένα γκολ να της ακυρώνεται. Να παίξει 120 λεπτά, να αγχωθεί πολύ, να φτάσει στα πέναλτι. Και μετά από όλα αυτά, η Άρσεναλ προκρίνεται στους «8» του Champions League, χάρη στον Νταβίντ Ράγια!