Ειδήσεις » Champions League

09.04.2024 | 20:49

Ένα 90άλεπτο γεμάτο… λάμψη: Οι ενδεκάδες του Ρεάλ - Σίτι, με τον Ντε Μπρόινε στον πάγκο!

Διαβάστε τις επιλογές των Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρδιόλα, με φόντο το τεράστιο παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι!

09.04.2024 | 13:21

Το πιο εντυπωσιακό «Έμιρεϊτς»: Ιστορικό και… κατακόκκινο sold-out

Η τιμωρία των οπαδών της Μπάγερν έδωσε την ευκαιρία στην Άρσεναλ να διαθέσει το «Έμιρεϊτς» απ’ άκρη σ’ άκρη μονάχα στους δικούς της οπαδούς και με το sold – out που σημειώθηκε για τον προημιτελικό με την Μπάγερν Μονάχου, η περίσταση θα είναι ιστορική.  

09.04.2024 | 10:22

Κανονικά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά τις απειλές από το ισλαμικό κράτος

Απόλυτα ενημερωμένες και προετοιμασμένες είναι οι Αστυνομικές Αρχές σε Μαδρίτη, Λονδίνο και Παρίσι για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει, με τις αναμετρήσεις των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ να διεξάγονται κανονικά, παρά τις τρομοκρατικές απειλές από το ισλαμικό κράτος.  

30.03.2024 | 12:15

«Μη σκέφτεστε, χαλαρώστε, θα το πάρουμε»: Όσα συνέβησαν στ' αποδυτήρια της Σίτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Η ψυχραιμία του Χάαλαντ, οι σκέψεις του Γκουαρδιόλα, ο καταρτισμός του πλάνου για το δεύτερο ημίχρονο και η ηρεμία στο μυαλό των παικτών. Το ντοκιμαντέρ του Netflix για την ιστορική σεζόν της Σίτι με την κατάκτηση του τρεμπλ, μας βάζει όλους στ' αποδυτήρια της ομάδας, στην ανάπαυλα του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ!   

16.03.2024 | 11:02

Τόμας Τούχελ: «Σαφώς και περίμενα δυνατό τον Ολυμπιακό, ο καθένας κρατάει την τύχη στα χέρια του»

Η καριέρα του Τόμας Τούχελ είναι γνωστή, γεμάτη εμπειρίες και ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παρακολούθησε τον Ολυμπιακό, να «λυγίζει» με σχετική άνεση τους Βαυαρούς, μέσα στην Γερμανία και μίλησε στο μοναδικό ελληνικό Μέσο που βρέθηκε στο ματς του Youth League με τους Πειραιώτες. Τι ανέφερε για την εντυπωσιακή επίδοση των «ερυθρόλευκων», αλλά και για τα παιδιά της ακαδημίας που υπολογίζει στην πρώτη ομάδα. 

15.03.2024 | 17:55

Η Άρσεναλ ξεκινά με ένα μεγάλο «όπλο» απέναντι στην Μπάγερν

Το «Έμιρεϊτς» θα πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στην Άρσεναλ στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν θα υπάρχει ούτε ένας Γερμανός στις εξέδρες!