Ειδήσεις » Championship

02.04.2024 | 19:04

Ήταν προφητικό εκείνο το βίντεο; «Θα ανέβει ξανά μικρέ, θα επιστρέψει η Λιντς!» (vid)

Είχε δακρύσει. Έβλεπε την ομάδα του να υποβιβάζεται. Δεν το πίστευε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Τον είχαμε… στηρίξει με ανάρτησή μας. Και 10 μήνες μετά, η Λιντς είναι σε «τροχιά» ανόδου. Και ο πιτσιρικάς που έγινε viral για την έκφραση των συναισθημάτων του στο «Έλαντ Ρόουντ», μπορεί να είναι ξανά υπερήφανος!

02.04.2024 | 13:04

Ο ρέφερι του Λιντς – Χαλ διέκοψε το ματς για να τιμήσουν όλοι μαζί τη μνήμη οπαδών! (vid)

Φοβερή στιγμή στο «Έλαντ Ρόουντ» το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης της Λιντς με τη Χαλ, Τζος Σμιθ, διέκοψε το παιχνίδι για να χειροκροτήσουν όλοι μαζί και να τιμήσουν τη μνήμη δυο αδικοχαμένων οπαδών των «παγωνιών».  

02.04.2024 | 00:08

Το έκανε θρίλερ και η Λιντς, ξέσπασε με δυο γκολ στο φινάλε!

Η φετινή Τσάμπιονσιπ δεν είναι για καρδιακούς! Η Λιντς επέστρεψε στις νίκες και το έκανε σκοράροντας στο 88' και το 97' για το τελικό 3-1 επί της Χαλ! Το σύνολο του Φάρκε διατήρησε τη 2η θέση της βαθμολογίας και έβαλε ξανά τη Λέστερ από κάτω! Κι όλα αυτά, λίγη ώρα μετά τη φοβερή νίκη της πρωτοπόρου Ίπσουϊτς επίσης στο 97', αλλά και την ανατροπή των «αλεπούδων» κόντρα στη Νόριτς! Ένα πρωτάθλημα... κόλαση!  

01.04.2024 | 21:36

«Ματσάρα», ανατροπή στην ανατροπή, έμεινε πρώτη η Ίπσουιτς με γκολ στο 97’! (vids)

Ένα ακόμη εκπληκτικό παιχνίδι στην Championship, τεράστια νίκη της Ίπσουιτς απέναντι στη Σαουθάμπτον, με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού (3-2). Ανατροπή στην ανατροπή, σε ένα ματς που είχε πέντε τέρματα, κόκκινη κάρτα και τη γηπεδούχο που ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας!  

01.04.2024 | 18:58

Η Κάρντιφ τη νίκη της αγωνιστικής με τον πιο… απίθανο τρόπο – Η ΚΠΡ ένα τεράστιο «διπλό»! (vids)

Η Κάρντιφ προτιμά να παίζει εκτός έδρας παρά στην Ουαλία. Πλέον, είναι… επιβεβαιωμένο, με την ομάδα του Μανώλη Σιώπη και του Δημήτρη Γούτα να κερδίζει την Κόβεντρι εκτός έδρας, με δύο αυτογκόλ του ίδιου παίκτη! Παράλληλα, όλες όσες περιβάλλουν τη Νόριτς δεν κέρδισαν, όπως νωρίτερα και εκείνη από τη Λέστερ, ενώ το «διπλό» της αγωνιστικής ανήκει στην ΚΠΡ. Πρώτη νίκη για την «ουραγό» Ρόδεραμ στο 2024 με 2-1 απέναντι στη Μίλγουολ!

01.04.2024 | 16:29

Το θρίλερ συνεχίζεται: Έφερε το ματς τούμπα, ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει η Λέστερ!

Ακόμα κι αν προς στιγμήν ο φόβος έγινε το κυρίαρχο συναίσθημα στο King Power Stadium, η Λέστερ έφτασε στο 3-1 επί της Νόριτς με ανατροπή για την 40η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Μαρέσκα επέστρεψε στην κορυφή και περιμένει την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων της ημέρας!  

29.03.2024 | 23:57

Ένα πρωτάθλημα... έπος: Η Λιντς αγχώθηκε, αλλά το «έσωσε» – Πέρασε τη Λέστερ, πώς είναι η βαθμολογία; (vids)

Επικό πρωτάθλημα. Αδιανόητη εξέλιξη. Πρώτη η Ίπσουιτς στο φινάλε της 39ης αγωνιστικής, έμεινε στο 2-2 η... αγχωμένη Λιντς με τη Γουότφορντ, στην 3η θέση η Λέστερ. «Παράνοια» στην Championship, πάμε για ένα «τρελό» φινάλε!

29.03.2024 | 23:18

Τρομερή δήλωση Μπέλιγχαμ, «τρέλανε» τους Άγγλους: «Όσο φοράω κόκκινο και άσπρο, θα παίζω παντού!» (vid)

Μία δήλωση που προφανώς έγινε γρήγορα viral στην Αγγλία, έλαβε χώρα από τον αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, μετά τη νίκη της Σάντερλαντ επί της Κάρντιφ. Πήρε το πέναλτι από τον Δημήτρη Γούτα, ήταν εξαιρετικός, είπε πόσο… αγαπά το κόκκινο και το άσπρο!

29.03.2024 | 21:29

Συνέβη ξανά: Η Ίπσουιτς στην κορυφή της Championship, για πρώτη φορά μετά την 3η αγωνιστική!

Σπουδαία νίκη για την Ίπσουιτς, επικρατεί με 1-0 της Μπλάκμπερν και ανεβαίνει στην κορυφή της Championship, έστω και για μερικές ώρες, για πρώτη φορά μέσα στο 2024. Γκολ νίκης ο επιθετικός της, Κόνορ Τσάπλιν, 5η επικράτηση στα έξι τελευταία παιχνίδια!