Ειδήσεις » Championship

25.07.2024 | 18:45

Η πιο… random μεταγραφή του καλοκαιριού: Από την Premier League στην Ισπανία, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Απρόβλεπτη κίνηση, για πρώτη φορά εκτός Αγγλίας ο Όλι ΜακΜπέρνι, στα 28 του χρόνια! Εντάσσεται στη Λας Πάλμας, μετά τον υποβιβασμό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όντας ελεύθερος.

05.07.2024 | 13:24

Η ρήτρα που «πρόδωσε» τα λάθη της Νόριτς; Deal – όνειρο για τον Χρήστο Τζόλη, που… σεβάστηκε πολύ τους Άγγλους!

Στην Κλαμπ Μπριζ συνεχίζει την καριέρα του ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους Βέλγους και αποχαιρετά οριστικά τη Νόριτς και τον «Κάροου Ρόουντ». Αν αισθάνεται πως στην Αγγλία δεν τον πίστεψαν ποτέ, δεν έχει άδικο. Ακόμη και μετά την περσινή του σεζόν με την Φορτούνα στη Γερμανία. Ο ίδιος όμως, τους σεβάστηκε μέχρι τέλους. Και ίσως, η ρήτρα μεταπώλησης που ζήτησε η Νόριτς από την Μπριζ, να επιβεβαιώνει πως… κάπου έκανε λάθος!

30.06.2024 | 15:46

«Ακυρώθηκε» η μεταγραφή του Γκρέι στην Μπρέντφορντ – Πρόταση της Τότεναμ, για να τον πάρει από τη Λιντς!

Δεν θα πάει στην Μπρέντφορντ ο Άρτσι Γκρέι της Λιντς και όλα δείχνουν πως διόλου απίθανο είναι, η Τότεναμ να «αρπάξει» την ευκαιρία της. Έκανε πρόταση, προχωρούν οι συζητήσεις με την ομάδα της Championship!

26.06.2024 | 12:35

Η πρώτη αγωνιστική της Championship: Ξεκινά με «μεγάλο» ματς, σέντρα στις 9 Αυγούστου!

Η σέντρα της Championship έγκειται σε 1,5 μήνα, αλλά η πιο όμορφη ημέρα του καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός. Το πρόγραμμα έκανε την εμφάνισή του και η χρονιά θα ξεκινήσει με δύο παιχνίδια, στις 9 Αυγούστου. Ανοίγει την «αυλαία» η Ντέρμπι που επέστρεψε, για να φτάσουμε στις 12 του μηνός και να παρακολουθήσουμε το πρώτο μεγάλο ματς ενός «μαραθωνίου»!