Ειδήσεις » Championship

29.03.2024 | 23:18

Τρομερή δήλωση Μπέλιγχαμ, «τρέλανε» τους Άγγλους: «Όσο φοράω κόκκινο και άσπρο, θα παίζω παντού!» (vid)

Μία δήλωση που προφανώς έγινε γρήγορα viral στην Αγγλία, έλαβε χώρα από τον αδερφό του Τζουντ Μπέλιγχαμ, μετά τη νίκη της Σάντερλαντ επί της Κάρντιφ. Πήρε το πέναλτι από τον Δημήτρη Γούτα, ήταν εξαιρετικός, είπε πόσο… αγαπά το κόκκινο και το άσπρο!

29.03.2024 | 21:29

Συνέβη ξανά: Η Ίπσουιτς στην κορυφή της Championship, για πρώτη φορά μετά την 3η αγωνιστική!

Σπουδαία νίκη για την Ίπσουιτς, επικρατεί με 1-0 της Μπλάκμπερν και ανεβαίνει στην κορυφή της Championship, έστω και για μερικές ώρες, για πρώτη φορά μέσα στο 2024. Γκολ νίκης ο επιθετικός της, Κόνορ Τσάπλιν, 5η επικράτηση στα έξι τελευταία παιχνίδια!

29.03.2024 | 19:00

Πώς να προβλέψεις την Championship; Τρομερή Νόριτς, «τριπλή» ισοβαθμία στον… υποβιβασμό! (vids)

Η 39η αγωνιστική της Championship μοιάζει να καθορίζει την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να… ανατρέπει δεδομένα.  «Σοκ» στο 90’ για τη Σαουθάμπτον, μεγάλη ανατροπή για τη Νόριτς, τεράστιο «διπλό» παραμονής για την Στόουκ. Αρνητικός ο Δημήτρης Γούτας στην ήττα της Κάρντιφ, δεν κέρδισε κανένας από την 20η θέση και κάτω, με την «ουρά» να χαρακτηρίζεται από «τριπλή» ισοβαθμία!

29.03.2024 | 16:21

Ο ορισμός της «αυτοκτονίας»: Η Λέστερ έχασε ξανά, μπορεί να βρεθεί στην… 3η θέση μέχρι το βράδυ! (vid)

Καταλαβαίνετε τι κάνει η Λέστερ; Πόσο πολύ αδικεί τον εαυτό της και σε πόσο μεγάλο βαθμό διαθέτει «αυτοκτονικές τάσεις»; Νέα ήττα στην Championship, αυτή την φορά από την Μπρίστολ Σίτι με 1-0, και όλα αλλάζουν. Τεράστια ευκαιρία για τη Λιντς, μπορεί να την ξεπεράσει μέχρι το… βράδυ και η Ίπσουιτς!

22.03.2024 | 19:16

Λέστερ εναντίον όλων: Περιορισμός μεταγραφών, έρευνα για παραβιάσεις και… τιμωρίες – Απάντησε με ανακοίνωση!

Άσχημα τα νέα για τη Λέστερ, τέθηκε υπό «εμπάργκο» στις μεταγραφές, ελέγχεται για παραβιάσεις και ενδέχεται να έχει την «τιμωρία» των Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον. Έπραξε γρήγορα, εξέδωσε ανακοίνωσε, στρέφεται ξεκάθαρα κατά της Premier League και της EFL!

22.03.2024 | 11:59

Σειρά της Λέστερ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών... από τη νέα σεζόν!

Η Λέστερ έγινε ακόμα μια από την... παρέα που κατηγορείται επίσημα για παραβάσεις στους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Πρέμιερ! Αντιδρά η ομάδα, πάει για την επόμενη σεζόν η πιθανή τιμωρία, εφόσον εξασφαλιστεί η άνοδος.   

20.03.2024 | 15:58

Από τη δύσπιστη Μπράιτον, στο ρεκόρ πώλησης της Κόβεντρι: Ο Γκιόκερες κάνει χαμό και η Αγγλία… τον θέλει πίσω

Μόλις τρία γκολ ήταν αρκετά για την Κόβεντρι ώστε να τον κάνει δικό της. Η Μπράιτον δεν τον είχε πιστέψει. Δεν τον βοηθούσε. Κι εκείνος, έγινε η πώληση – ρεκόρ στην ιστορία των sky blues, που τον έχουν απολαύσει προτού γίνει αυτός ο μεγάλος χαμός γύρω απ’ το όνομά του. Τώρα, ο Βίκτορ Γκιόκερες κάνει το αγγλικό ποδόσφαιρο να τον ζητά ξανά. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη!  

16.03.2024 | 19:00

Νέα αλλαγή δεδομένων στην Championship: Η Ίπσουιτς 2η, η Νόριτς 6η, χωρίς νίκη από την 17η θέση και κάτω! (vids)

Βλέπεις Championship, δεν… βαριέσαι ποτέ. Εντυπωσιακό πρωτάθλημα, μας το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Ανέβηκε στην 2η θέση η Ίπσουιτς, πανηγύρισε ο Κάρλος Κορμπεράν, μπορεί και χωρίς τον Δημήτρη Γιαννούλη η Νόριτς. Εντυπωσιακό το γεγονός πως δεν κέρδισε ομάδα από την 17η θέση και κάτω, ενώ η Ρόδεραμ πήρε… βαθμό, μετά από δύο μήνες!