Ειδήσεις » Best of the rest

08.11.2023 | 14:59

Τρομερός Τιάγκο Σίλβα, έδιωχνε τους συμπαίκτες του που ειρωνεύονταν τους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)

Αρχηγός με τα όλα του. Η νοοτροπία του κάνει τη διαφορά. Ο Τιάγκο Σίλβα έδειξε τον απίστευτο χαρακτήρα του και στο ντέρμπι με την Τότεναμ, όπου σε πρώτο βαθμό ήθελε να προστατεύσει τους συμπαίκτες του και σε δεύτερο, να μην ξεφύγουν ορισμένες συμπεριφορές...  

08.11.2023 | 10:01

Το... γέλιο της ημέρας: Ο Κάραγκερ προσπαθεί να προφέρει το όνομα του Ζιρού! (vid)

Εκεί που η λέξη «σοβαροφάνεια» εξαφανίζεται παντελώς και το «κόμπλεξ» είναι κάτι άγνωστο, αρχίζει η εκπομπή του CBS, με τον Κάραγκερ αυτή τη φορά να προσπαθεί να προφέρει σωστά το όνομα του Ζιρού και το στούντιο να «λυγίζει» γι' ακόμα μια φορά.  

06.11.2023 | 13:35

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Ο καλύτερος που πέρασε ποτέ, ο άνθρωπος που «έφτιαξε» γενιές… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ένα όνομα, μία πραγματική ιστορία. Ένας άνθρωπος που κατέκτησε τα πάντα. Που έμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 1500 ματς, πανηγύρισε 895 νίκες και πήρε 38 τρόπαια. Αν ο όρος «Goat» έχει πρόσωπο, είναι αυτός. Σίγουρα είναι αυτός. Η ιστορία ξεκίνησε σαν σήμερα, πριν από 37 χρόνια…

06.11.2023 | 12:54

Υπέροχοι σε Φόρεστ και Βίλα, στήριξαν τον μικρό με την τρομπέτα που δεν έπαιξε καλά (vid)

Ο 16χρονος Κέιντεν Στόρι νικήθηκε από το άγχος του και του ξέφυγαν ορισμένα λάθη στην τρομπέτα στην μικρή τελετή για την τιμή στη μνήμη των πεσόντων των πολέμων, με τους ποδοσφαιριστές των Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ να πηγαίνουν αμέσως να τον στηρίξουν!  

06.11.2023 | 11:05

«Μία φορά και έναν καιρό, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…» (pic)

Λατρεύουν να αγαπούν το παρελθόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για τον λόγο αυτόν, έγινε viral και η φωτογραφία με την ομάδα που κυριάρχησε στο «Νησί», έχοντας τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην άκρη του πάγκου της.

05.11.2023 | 20:48

Κάτι παραπάνω από ένα άθλημα: Το γκολ του Ντίας και το μήνυμα για τον πατέρα του που… ράγισε καρδιές! (vid)

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το αγαπημένο μας άθλημα. Τέτοιου είδους στιγμές μας προσφέρει. Σαν αυτή του Λουίς Ντίας. Μία στιγμή που δεν έχει ανάγκη από χρώματα για να γίνει ξεχωριστή. Είναι ούτως ή άλλως, από μόνη της.

04.11.2023 | 13:34

Ο Κύρος Βασάρας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Έχω κάνει μεγάλο λάθος με τον Μπέκαμ, δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ!»

Διαβάστε όσα είπε ο Κύρος Βασάρας στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, «Τα διαμάντια είναι παντοτινά», στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM. Δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη την στιγμή με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και το μαρκάρισμα που δεν είδε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, δεν κοιμήθηκε, όπως δήλωσε, εκείνο το βράδυ.

02.11.2023 | 23:03

«Τα παιδιά, πρώτα τα παιδιά» - Ο «Σόμπο» θα έφευγε, ο Κονατέ δεν θα τον άφηνε να μην υπογράψει! (vid)

Μικροί φίλοι της Μπόρνμουθ και της Λίβερπουλ περίμεναν να δουν υπογραφή παικτών στις φανέλες τους, αλλά ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ δεν θα τους έκανε το χατίρι. Έτυχε δίπλα του όμως να είναι ο Κονατέ…