Αρθρογραφία » The Story

24.11.2023 | 11:27

«Είναι ντέρμπι, γιατί δεν ξεκινάω;» - Το «όχι» του Τεν Χαγκ στον Βαράν, αφορμή για την… έξοδο από τη Γιουνάιτεντ!

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει… ξενερώσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ, σε μία ιστορία που ξεκίνησε στο ντέρμπι της ομάδας του με τη Σίτι!

23.11.2023 | 16:26

Ίδιο παράπονο, άλλη αντιμετώπιση: Πρόστιμο στον Αρτέτα, παρατήρηση στον Ντε Τζέρμπι!

Έντονα παράπονα και μεγάλη δυσαρέσκεια στην Άρσεναλ, αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε η Premier League να διαχειριστεί τις υποθέσεις του Μικέλ Αρτέτα και του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Ίδιος ο λόγος για… παρατήρηση, διαφορετική απόφαση και αντιμετώπιση.

23.11.2023 | 09:58

Ο Χάαλαντ δεν ξεχνά: Πληρώνει για τους οπαδούς της πρώτης ομάδας του στο κρίσιμο ματς ανόδου!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραμένει οπαδός της Byrne FC και φροντίζοντας για την πρώτη ομάδα του και τους οπαδούς της, πληρώνει τα μεταφορικά για τον κόσμο ώστε να στηρίξει την προσπάθεια για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας!  

22.11.2023 | 17:58

Σκεφτείτε να το βλέπαμε στην Premier League: «Στιγμή μεγάλου IQ ή… τεράστιου λάθους;» (vid)

Είναι μία στιγμή που ουδείς μπορεί να εξηγήσει. Η Μπεσίκτας μειώνει σε 3-2 στο 95’ με ένα γκολ που συζητείται έντονα. Θα έπρεπε να μετρήσει άραγε ή όχι; Σκεφτείτε να γινόταν κάτι τέτοιο στην Premier League

21.11.2023 | 12:10

Μάικα Ρίτσαρντς, παραμένεις ο νεαρότερος της Σίτι που έπαιξε στην εθνική!

Ο Ρίκο Λιούις έκανε ντεμπούτο, αλλά δεν κατάφερε να... ρίξει το κάστρο του Μάικα Ρίτσαρντς, εκπροσωπώντας το ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στην αναμέτρηση με τη Βόρεια Μακεδονία, το βράδυ της Δευτέρας.   

20.11.2023 | 15:16

Ανακοινώσεις, τιμές εισιτηρίων και ματς από… ταινία τον Φεβρουάριο: Tι συνέβη στο Άκρινγκτον – Ρέξαμ; (vid)

Τρομερή ιστορία στη League Two, με αφορμή την αναμέτρηση της Άκρινγκτον με τη Ρέξαμ και την εκδρομή φίλων των Ουαλών στο «Wham Stadium». Παράπονα των φιλοξενούμενων για την τιμή και απίθανη αντίδραση της διοίκησής τους, για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.  

20.11.2023 | 10:48

Δημιούργησε… αντιπάθειες ο Τζέραρντ: «GOAT» ο Κριστιάνο και «όλοι οι σπουδαίοι, θέλουν να έρθουν εδώ!» (video)

Μία δήλωση που συζητείται έντονα, έκανε ο Στίβεν Τζέραρντ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Σαουδική Αραβία, με αφορμή τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός Ευρώπης και την επίδραση που είχε στους υπόλοιπους top class ποδοσφαιριστές.

19.11.2023 | 18:44

Ποιος αγαπάει την Έβερτον όσο ο Πίκφορντ; «Τι θέλετε να συζητήσουμε», είπε και… έφυγε!

Απίστευτη αντίδραση του Τζόρνταν Πίκφορντ, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τα όσα περνάει η Έβερτον τη δεδομένη χρονική στιγμή. Απέρριψε ευθύς αμέσως το αίτημα των δημοσιογράφων και αποχώρησε!

19.11.2023 | 10:52

100 ποδοσφαιριστές στα ιατρικά δελτία των ομάδων της Πρέμιερ, μόνο η Γουέστ Χαμ δεν έχει τραυματίες!

Ένα πολύ μεγάλο, υπερσύγχρονο και γεμάτο... ποιότητα, νοσοκομείο, θυμίζει η Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή, καθώς μετράει 100 ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς και μονάχα η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες έχει γλιτώσει αυτή την περίοδο κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα! 

18.11.2023 | 16:32

«Εγώ δεν ξεχνάω»: Το Νιούκαστλ – Άρσεναλ και το φάουλ του Ζοέλιντον ακόμη στο μυαλό του Γκάμπριελ!

Δεν ξεχνάει τι έλαβε χώρα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», θεωρεί πως η Άρσεναλ αδικήθηκε και εξακολουθεί να το έχει στο μυαλό του. Μεγαλύτερη απόδειξη άλλωστε, από τα γενέθλια του Μπρούνο Γκιμαράες και την αντίδραση του Βραζιλιάνου στο «πάρτι», δεν υφίσταται!