Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

12.11.2023 | 18:12

Χάαλαντ, φέτος έχεις μεγάλο ανταγωνιστή και λέγεται Σαλάχ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε άλλες δυο φορές στο φετινό πρωτάθλημα για να συνεισφέρει στο τελικό 3-0 της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ και ο τρόπος που συμμετέχει στο σκοράρισμα για τους «κόκκινους», βάζει νέες προκλήσεις στον Έρλινγκ Χάαλαντ!  

12.11.2023 | 10:36

Απ' τον Ζιλμπέρτο στον Τροσάρ: Το «Έμιρεϊτς» είδε 1.000 γκολ από την Άρσεναλ! (vids)

Για να είμαστε ακριβείς, ο αριθμός έφτασε στα 1.002 τέρματα. Τόσα έχει δει ο κόσμος της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» από την ημέρα που η ομάδα μετακόμισε από το «Χάιμπουρι» και γράφει πλέον την ιστορία της στο υπερσύγχρονο γήπεδο. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έκανε την αρχή, κάπου στα μισά εμφανίστηκε ο Αρτέτα, τώρα ο Τροσάρ έσπασε το φράγμα των χιλίων γκολ...

11.11.2023 | 19:47

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ «πικάρουν» τον Κλοπ: Ο Τεν Χαγκ έχει περισσότερους βαθμούς από τη Λίβερπουλ σε 50 ματς!

Πάντως, αν σας αρέσουν οι αριθμοί, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πλέον συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στα πρώτα 50 του παιχνίδια στην Premier League, από όσους είχε ο Γιούργκεν Κλοπ στο ξεκίνημα με τη Λίβερπουλ. «Έγραψε» ιστορία ο Ολλανδός, «πικάρουν» τους «κόκκινους» οι φίλοι της Γιουνάιτεντ!

11.11.2023 | 10:08

Έρικ, ακούς; Ο παίκτης της Λούτον που έχει… απολύσει στο παρελθόν προπονητή της Γιουνάιτεντ! (vid)

Ναι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τη Λούτον. Φαντάζει προφανές και λογικό. Ας μην ξεχνάμε όμως, πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των φιλοξενούμενων, που έχει συμβάλλει στην… απόλυση προπονητή των «κόκκινων διαβόλων»! Μπορεί άραγε να το επαναλάβει ο Ρος Μπάρκλεϊ;

09.11.2023 | 12:57

Τροσάρ: Επιλογή... πολυτελείας με πέντε γκολ σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις!

Έχει πάρει φανέλα βασικού μονάχα πέντε φορές μέχρι και αυτή τη στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κι όμως, δείχνει στον Αρτέτα πως είναι μια επιλογή που πραγματικά θεωρείται πολυτέλεια για το ρόστερ και τις ανάγκες της Άρσεναλ σε κάθε αναμέτρηση. Ο Λεάντρο Τροσάρ έχει σκοράρει σε τρία διαφορετικά τουρνουά και κάθε φορά περιμένει την ευκαιρία του!  

07.11.2023 | 10:09

«Αυτοί είμαστε»: Κομμάτι της ταυτότητας του Ποστέκογλου η άμυνα στο κέντρο με 9 παίκτες!(pic)

Η Τότεναμ άφησε τεράστια κενά στην πλάτη της άμυνάς της όταν πλέον είχε μείνει με 9 παίκτες στο ντέρμπι με την Τσέλσι, αλλά αυτό ήταν κάτι πραγματικά σχεδιασμένο. «Αυτοί είμαστε, θα παίζουμε έτσι ακόμα κι αν έχουμε μείνει με 5 παίκτες στο γήπεδο» είπε ο Άγγελος Ποστέκογλου!  

05.11.2023 | 19:02

Απίθανο: Πόσες ομάδες ξεπέρασε ο Ντάργουιν Νούνιες με το τέταρτο δοκάρι στη σεζόν;

Τρομερό στατιστικό προέκυψε από το νέο δοκάρι του Ντάργουιν Νούνιες, στην αναμέτρηση της Λούτον με τη Λίβερπουλ, με τον Ουρουγουανό να φτάνει τα τέσσερα και να ξεπερνά το 50% των ομάδων της Premier League!

04.11.2023 | 22:42

Ο Αρτέτα είπε την αλήθεια, ο Κλοπ είχε πει την αλήθεια, αλλά… αυτή είναι η διαιτησία της Premier League!

Τίποτα δεν θα αλλάξει. Όλα ίδια μένουν. Απλώς θα χαθούν και άλλοι βαθμοί. Όσες συγγνώμες και αν ζητήσει η PGMOL. Όσα παράπονα και αν κάνουν – δικαιολογημένα – οι εξαιρετικοί Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα!  

04.11.2023 | 17:09

Μπρούνο Φερνάντες: Τι άλλο να κάνει αυτός ο αρχηγός; (vid)

Έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά. Έχει την αυτοπεποίθηση για να πάρει το ρίσκο, ακόμα κι αν του βγει λάθος. Στην περίπτωση του ματς με την Φούλαμ, έπραξε πολύ σωστά. Και πρόσφερε στην Γιουνάιτεντ μια νίκη που στο κομμάτι της ψυχολογίας, μπορεί να κριθεί εκ των πιο σημαντικών στη σεζόν. Ο Μπρούνο Φερνάντες, είναι ο πιο κατάλληλος για το περιβραχιόνιο!