Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

17.12.2023 | 21:32

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια: Ο διάλογος Φαν Ντάικ – Ονάνα και το… χαμόγελο του Καμερουνέζου!

«Εξαιτίας σου παίξαμε μισή ώρα ποδόσφαιρο». Δεν δίστασε να το πει αυτό ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στον Αντρέ Ονάνα, με τον Καμερουνέζο γκολκίπερ απλώς να… χαμογελά!

16.12.2023 | 20:51

Τι σημαίνει η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι για Λίβερπουλ, Άρσεναλ και… Άστον Βίλα;

Διαβάζετε… σωστά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και ό,τι και αν συμβεί σε μερικές ώρες από τώρα, ακόμη και η Άστον Βίλα θα την προσπερνά. Τι σημαίνει όμως, η ισοπαλία των «πολιτών» με την Κρίσταλ Πάλας, για τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ; Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία αν κερδίσουν αμφότερες, μία εβδομάδα προτού συναντηθούν στο «Άνφιλντ»;

16.12.2023 | 10:48

Κουλουσέφσκι: Το Posteco-ball έχει τον μαέστρο του (vids)

Σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Τότεναμ στο Νότιγχαμ, καταλυτική παρουσία μεσοεπιθετικά, ένας δημιουργός και οργανωτής που κάνει τη διαφορά. Ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι είναι πολύτιμος για τα σχέδια του Άγγελου Ποστέκογλου και εξελίσσει το ρόλο του... μοντέρνου εξτρέμ.  

15.12.2023 | 20:52

«Η Λίβερπουλ εκτοξεύθηκε, η Σίτι κατέρρευσε, αλλά...»: Πόσο άλλαξαν τα φαβορί για την Premier League, σε 120 ημέρες;

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, το τοπίο στη διεκδίκηση της φετινής Premier League συνεχώς διαφοροποιείται, αλλά όπως και να έχει, ανεξαρτήτως συνθηκών, η Opta βλέπει μόνο ένα… φαβορί!

15.12.2023 | 10:10

Γουέστ Χαμ, Μπράιτον και Άστον Βίλα «σώζουν» την Premier League και η… μάχη συνεχίζεται!

Και κάπου εδώ, η ιστορία συνεχίζεται και η «μάχη» γίνεται πιο έντονη από ποτέ. Η Αγγλία μείωσε την απόσταση από Γερμανία και την πρώτη της κατάταξης της UEFA, Ιταλία, σε ένα γεγονός που «χρωστά» σε Γουέστ Χαμ, Μπράιτον και Άστον Βίλα. Θα πάρει όμως στο τέλος της σεζόν ένα από τα δύο «έξτρα» εισιτήρια για το επόμενο Champions League;

14.12.2023 | 17:44

Τσέλσι: 17 παίκτες με αλλαγή, 1.530 λεπτά στο γήπεδο, συμμετοχή μονάχα σ’ ένα γκολ!

Τα δεινά του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν περιορίζονται μονάχα στις επιλογές που κάνει κάθε φορά για το αρχικό σχήμα της Τσέλσι, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που επιλέγει να εμπιστευθεί μήπως και αλλάξουν κάτι στα παιχνίδια. Και σε αντίθεση με όσα περιμένει απ’ τους αναπληρωματικούς, δεν παίρνει τίποτα…  

13.12.2023 | 13:03

Δεν βγάζει νόημα: Δεξιοπόδαρος ο Βαράν, καλός με το αριστερό ο Έβανς, ο Τεν Χαγκ τους έβαλε… ανάποδα!

Πριν από μία εβδομάδα, όταν ο Έρικ Τεν Χαγκ αποφάσιζε να μην χρησιμοποιεί τον Ραφαέλ Βαράν, η εξήγησή του αφορούσε λόγους τακτικής και αδυναμίας ως προς το αριστερό του πόδι. Πριν από μερικές ώρες, τον χρησιμοποιεί αριστερά. Χτυπά ο Χάρι Μαγκουάιρ, περνά στο γήπεδο ο ικανότατος με το αριστερό, Τζόνι Έβανς, και ο Γάλλος στόπερ μένει εκεί. Όσο το αναλύεις, τόσο πιο περίπλοκο γίνεται…

12.12.2023 | 10:25

Εκεί που αγαπούν το ποδόσφαιρο: Πόσα σπουδαία ματς θα έχαναν στην Αγγλία, με «κεκλεισμένων των θυρών» για 60 ημέρες;

«Κεκλεισμένων των θυρών» μέχρι τον Φεβρουάριο. Δύο μήνες χωρίς κόσμο. Οι αθλητικές δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά, αλλά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μένει… μισό. Σκεφτείτε να είχαμε μία παρόμοια απόφαση στην Αγγλία. Το «Άνφιλντ» θα ήταν το πιο… πληγωμένο γήπεδο, το «Ολντ Τράφορντ» και το «Έμιρεϊτς» θα ακολουθούσαν. Στο τέλος της ημέρας, συνεχίστε να βλέπετε Premier League!

11.12.2023 | 13:56

Leicester City… vibes: Η Τζιρόνα θυμίζει κάτι από Ρανιέρι, Βάρντι, Καντέ και Μαχρέζ, με ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο μπάτζετ!

Θυμίζει κάτι από Λέστερ. Έχει κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να συζητά για αυτήν. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ισπανία. Έβαλε τέσσερα γκολ στην Μπαρτσελόνα. Πώς να μη φέρνει στο μυαλό τον… Κλαούντιο Ρανιέρι; Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι «αλεπούδες» του 2016 και η Τζιρόνα του 2023, έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μπάτζετ!

10.12.2023 | 18:20

«Σε ένα βράδυ η απόφαση, σε 23 ημέρες πήραν τους βαθμούς πίσω»: Ένα 3/3 γεμάτο… Έβερτον!

Εκπληκτική Έβερτον. Κυριαρχική Έβερτον. Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ» και τρίτη συνεχόμενη νίκη σε επίπεδο Premier League, για πρώτη φορά μετά από μία διετία. Κάπως έτσι, η αφαίρεση βαθμών, είναι πλέον – σχεδόν – σαν να μην συνέβη ποτέ.