Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

24.12.2023 | 17:30

Οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες της Τσέλσι: Από τον εγωιστή Στέρλινγκ, στα… χιλιοστά του Ενκουνκού! (vids)

Από τον εγωισμό του Στέρλινγκ, στα χιλιοστά του Ενκουνκού, στην προβολή του Ντόουσον και στο «μία ντρίμπλα… μακριά» του Μιχάιλο Μούντρικ. Είναι πραγματικά, απορίας άξιον, πώς η Τσέλσι σκόραρε στο 96ο λεπτό στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς!

24.12.2023 | 12:58

Ο Τρεντ έχει αλλάξει επίπεδο σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και το δοκάρι έχει άλλη «ανάγνωση» (vids)

Ο Κλοπ έκανε λόγο για μια από τις καλύτερες μπαλιές που έχει αντικρίσει. Οι μακρινές, διαγώνιες μεταβιβάσεις του Αλεξάντερ – Άρνολντ γίνονται ολοένα και καλύτερες και απλώνονται μπροστά στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ έδειξε και απέναντι στην Άρσεναλ ότι πλέον κινείται σε άλλα επίπεδα και ο κόσμος των «κόκκινων» δεν θα του κρατήσει κακία για το δοκάρι.  

22.12.2023 | 22:08

Πεπ, ο απόλυτος κυρίαρχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Κατακτώντας τον τίτλο και με τρίτη ομάδα στην καριέρα του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό σε ό,τι αφορά τις επιτυχίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, μετά και το 4-0 της Σίτι επί της Φλουμινένσε!

22.12.2023 | 17:15

«Εμείς και η… Λίβερπουλ»: Τα δύο αποτελέσματα που θέλει η Άστον Βίλα για να γίνει η Λέστερ των Χριστουγέννων!

Πρόκειται για ένα «ιστορικό» διήμερο για την Άστον Βίλα. Πρόκειται για 48 ώρες που θα μας κάνουν να αντιληφθούμε, αν μπορούμε ή… όχι, να την αποκαλούμε «νέα Λέστερ». Δύο αποτελέσματα κρίνουν τον επιθετικό προσδιορισμό που θα τη διέπει. Το δικό της με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αυτό της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, το βράδυ του Σαββάτου (23/12)!

21.12.2023 | 15:45

Δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά… συμφωνίας: Γιατί δεν μπορούν οι Άγγλοι να μπουν στη European Super League;

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η απόφασή της να μην συμπεριληφθεί στη European Super League, δεν είναι κάτι… νέο. Απλώς επιβεβαιώνει τη νομοθεσία που έχει κατατεθεί και την οποία ανέδειξε η αγγλική κυβέρνηση με την ανακοίνωσή της: δεν έχεις το δικαίωμα να μπεις στην E.S.L. Δεν συζητάμε για επιλογή, αλλά για κάτι δεδομένο. Διαφορετικά, οι συνέπειες είναι τεράστιες!  

20.12.2023 | 17:11

Ο Νέντουμ Ονουόχα στο England365: «Πέτυχα, έζησα το όνειρο – Ο Σαμαράς ήταν πολύ δυναμικός, απολάμβανα να παίζω μαζί του»

Γεννήθηκε στη Νιγηρία και μεγάλωσε στην Αγγλία. Ένας εξαιρετικός μαθητής, ένα λαμπρό μυαλό με φανταστικές επιδόσεις στoν στίβο. Τελικά, τον κέρδισε το ποδόσφαιρο, το οποίο και έζησε όπως εκείνος ήθελε, παρά τις όποιες δυσκολίες. Υπήρξε σημαντικό κομμάτι της Μάντσεστερ Σίτι ως παίκτης, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα ως community ambassador της ομάδα. Ο Νέντουμ Ονουόχα μίλησε στην Σουζάννα Μποντίνη και το England365 εφ’ όλης της ύλης. Από την πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο, τα χρόνια του στους «πολίτες» και τους τραυματισμούς, με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπος, μέχρι και για την ζωή και το έργο του μετά την απόσυρσή του.  

20.12.2023 | 09:05

Απίθανο: Το «come on Chelsea» του Τρίπιερ και το λάθος που… κάπου έχουμε δει ξανά! (vids)

Ο Κίραν Τρίπιερ «μισεί» να παίζει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»; Ενδέχεται. Τουλάχιστον όσο δεν φορά την φανέλα της Τσέλσι… Διότι κάπου, στο σπουδαίο παρελθόν του, υπάρχει μία ανάρτηση που δεν έχει λησμονηθεί. Και έκτοτε, αποδεικνύεται – συνήθως – ο μοιραίος, όταν βρίσκεται στο εν λόγω γήπεδο!

19.12.2023 | 10:16

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει… διακοπές τον Ιανουάριο: Θα παίξει μόνο ΕΝΑ ματς στην Premier League!

Ένα ματς στην Premier League, ακόμη ένα για το Κύπελλο Αγγλίας και ένα… τελευταίο, πριν το φινάλε του Ιανουαρίου. Αυτό είναι το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αλλαγή του ημερολογιακού έτους, από τη στιγμή που τα τηλεοπτικά «παρέχουν»… ξεκούραση, στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ!

17.12.2023 | 21:32

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια: Ο διάλογος Φαν Ντάικ – Ονάνα και το… χαμόγελο του Καμερουνέζου!

«Εξαιτίας σου παίξαμε μισή ώρα ποδόσφαιρο». Δεν δίστασε να το πει αυτό ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στον Αντρέ Ονάνα, με τον Καμερουνέζο γκολκίπερ απλώς να… χαμογελά!