Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

02.12.2023 | 10:35

Ο Κριστιάνο φώναζε «αφήστε το πάνω μου», τώρα ποιος παίρνει τη Γιουνάιτεντ από το χέρι; (vids)

Έπειτα από 5 αγωνιστικές στη φάση των ομίλων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελευταία θέση και έτοιμη να... κουνήσει μαντήλι. Ναι μεν σκοράρει, αλλά δεν βρίσκει τον τρόπο και τον άνθρωπο να πάρει όλη την κατάσταση στις πλάτες του. Αυτό είναι κάτι που πριν από δυο χρόνια το έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και ουδείς μπορεί να το διαψεύσει...  

01.12.2023 | 10:54

Η Λίβερπουλ… θυμήθηκε το παρελθόν της: Από το νταμπλ του Κένι Νταλγκλίς, στις 10 συνεχόμενες νίκες στο «Άνφιλντ»!

Δέκα συνεχόμενες νίκες στο «Άνφιλντ», για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα και για «παρθενική» από τη σεζόν 1985-86. Η Λίβερπουλ γύρισε τον χρόνο και τον κόσμο της, σχεδόν μισό αιώνα πίσω, θύμισε τον παίκτη – προπονητή, Κένι Νταλγκλίς, το νταμπλ εκείνης της χρονιάς και τις μόλις δύο περιπτώσεις, που δεν βρήκε δίχτυα στο «σπίτι» της. Σπουδαίο επίτευγμα, ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο απόλυτος ηγέτης, όπως λογιζόταν τότε, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ίαν Ρας!

30.11.2023 | 22:12

Η ΑΕΚ ξεπέρασε «δύο φορές» τη Σίτι, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, αλλά η Μπράιτον επιβίωσε στην Αθήνα!

Τα έδωσε όλα η ΑΕΚ. Πίεσε την Μπράιτον όσο καμία. Της δημιούργησε τόσα προβλήματα, όσα καμία άλλη, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ούτε η Μάντσεστερ Σίτι, ούτε η Λίβερπουλ, ούτε η Άστον Βίλα που της έβαλε… έξι γκολ. Επικό λοιπόν, με αυτούς τους αριθμούς, η ελληνική ομάδα να μείνει στο «μηδέν»!

30.11.2023 | 18:00

Δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αδικήθηκε η Γιουνάιτεντ; Ο κανονισμός που «ακυρώνει» το γκολ του Ζίγιεχ! (vid)

Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ. Δεν υπάρχει οφσάιντ. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του Χακίμ Ζίγιεχ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και όμως, υπάρχει κανονισμός που το «ακυρώνει»!

29.11.2023 | 22:15

Ένα και μοναδικό σενάριο: Με ποιον τρόπο μπορεί να προκριθεί στους «16» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Με ποιον τρόπο μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League; Τα πράγματα πλέον είναι πολύ απλά, αν πάρουμε ως δεδομένο πως η Μπάγερν Μονάχου θα επικρατήσει της Κοπεγχάγης. Ένα σενάριο υφίσταται. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ απλώς θα προσπαθήσει να συνεχίσει στην Ευρώπη…

29.11.2023 | 17:50

Τα 9 ματς σε 27 μέρες και ο Κέλεχερ που «μπαίνει στα παπούτσια» του Άλισον

Ο Κλοπ οφείλει να εμπιστευθεί τον Κέλεχερ (κι έπειτα τον Άντριαν) για το διάστημα που θ' απουσιάσει ο Άλισον, ωστόσο, η εξέλιξη αυτή έρχεται στο ξεκίνημα ενός τρομερά ζόρικου χρονικού διαστήματος για τη Λίβερπουλ. Από την Πέμπτη μέχρι και την Boxing Day, οι «κόκκινοι» θα παίξουν 9 ματς σε 27 ημέρες!  

29.11.2023 | 16:10

«Το χέρι κόβει την μπάλα, υπάρχει πέναλτι»: Τα… έχασαν Ανρί και Κάραγκερ, ειρωνεύονται οι φίλοι της Άρσεναλ! (vid)

«Σοκ» στον «αέρα» του Sky Sports για Ανρί και Κάραγκερ, με πρώην διαιτητή να επισημαίνει πως το πέναλτι που καταλογίστηκε στο Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ, είναι σωστό. Ουδείς το πιστεύει, αλλά υπάρχουν και φίλοι της Άρσεναλ που δεν ξεχνούν τον… Ζοέλιντον!

28.11.2023 | 21:00

Είστε έτοιμοι; Έρχεται η πορτοκαλί κάρτα στην Premier League, με τιμωρία που θυμίζει… ράγκμπι!

Τεράστια αλλαγή στην Premier League, καθώς τα μέλη της IFAB, συμφώνησαν προφορικά για τη δοκιμή της προσωρινής αποβολής δέκα λεπτών, και το τελικό «τεστ» αναμένεται να γίνει σύντομα, ακόμη και στην Premier League! Σημαντική κίνηση, θα θυμίζει… ράγκμπι ο κανονισμός!

28.11.2023 | 11:05

Η Σίτι πέρασε, οι άλλες τρεις πώς προκρίνονται; Ο βαθμός της Άρσεναλ, ο «χαμός» στη Νιούκαστλ και ο… όρος για τη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ήδη στους «16» του Champions League. Οι άλλες τρεις αγγλικές ομάδες όμως, πώς προκρίνονται στην επόμενη φάση; Τα πράγματα είναι… απλά. Η Άρσεναλ θέλει έναν βαθμό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ όμως, θέλουν πολλά περισσότερα. Όλα τα σενάρια, από το England365.

27.11.2023 | 18:56

Και όμως, γίνεται: Ο Άρνολντ τιμωρείται για την κίνησή του και ο Νούνιες «χρεώνει» τη Λίβερπουλ 8,5 εκατομμύρια!

Δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη προκύπτει από την Premier League και η δεύτερη από τη συμφωνία της Λίβερπουλ με την Μπενφίκα, για τη μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες. Σε κάθε περίπτωση, οι «κόκκινοι» βγαίνουν… ζημιωμένοι, είτε αγωνιστικά, είτε οικονομικά!