Τόρες: «Πρόσεχε Σεσκ»
Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Σεσκ Φάμπρεγκας αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Ο Φερνάντο Τόρες προειδοποιεί τον μέσο της Άρσεναλ και μιλά για τις προσωπικές του εμπειρίες.
Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Σεσκ Φάμπρεγκας αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Ο Φερνάντο Τόρες προειδοποιεί τον μέσο της Άρσεναλ και μιλά για τις προσωπικές του εμπειρίες.
Ιδιαίτερη …έμφαση στο αλκοόλ έχει ο Άντι Κάρολ, κάτι που πρέπει να μετριάσει, σύμφωνα με το Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός προπονητής έκανε συστάσεις στον Άγγλο επιθετικό και τον συμβουλεύει να προσέχει με τη συμπεριφορά του.
Ο Ντανιέλ Αγιάλα έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τον προπονητή της Ντέρμπι, Νάιτζελ Κλαφ, ο οποίος επιθυμεί την παραμονή του παίχτη στην ομάδα.
Ευλογημένοι που αγωνίζονται στη Λίβερπουλ και αποτελούν «σημαίες» του συλλόγου δήλωσαν σε τηλεοπτική τους συνέντευξη, οι Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ! Οι δύο αστέρες των «κόκκινων», τόνισαν πως με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο, το «Άνφιλντ» παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ενότητα, που κάνει την ομάδα… ασταμάτητη!
Μια φιλία, φαίνεται πως μόλις έλαβε τέλος! Ο Στίβεν Τζέραρντ, λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ, υποστήριξε ότι η ζωή στο «Άνφιλντ» είναι πολύ καλύτερη χωρίς τον Ισπανό φορ, με την έλευση των Κάρολ και Σουάρες!
Δεν αργεί η επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ στην αγωνιστική δράση και ο αρχηγός της Λίβερπουλ μετράει αντίστροφα μετά τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα.
Φωτιά έρχεται να βάλει ο Στίβεν Τζέραρντ στο «σήριαλ» με το θέμα του αρχηγού στην εθνική Αγγλίας, καθώς ο μέσος της Λίβερπουλ αποκαλύπτει ότι ο Φάμπιο Καπέλο του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει για την απόφασή του!
Φρένο στις ορέξεις των ομάδων του Νησιού που επιθυμούν την απόκτησή του έβαλε ο Φιλίπ Μεξές. Ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε ότι επιθυμία του είναι η παραμονή του στην Ιταλία, ακόμη και αν δεν ανανεώσει με τη Ρόμα.
Στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνει τη στήριξη ενός εκ των ποδοσφαιρικών του προτύπων, βρίσκεται ο Άντι Κάρολ. Ο Άλαν Σίρερ, εξέφρασε την πίστη του για τις ικανότητες του χειμερινού μεταγραφικού αποκτήματος της Λίβερπουλ και εν όψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ουαλία για τα προκριματικά του Euro 2012, τόνισε ότι ο υψηλόσωμος φορ μπορεί να αποδειχτεί παίκτης «κλειδί» για τον Φάμπιο Καπέλο.
Οι παλαίμαχοι άσσοι της Λίβερπουλ συμμετέχουν στο τουρνουά EPL Asian Masters, που πραγματοποιείται στη Μαλαισία, και δείχνουν να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους. Υπάρχει, όμως, ένα μικρό πρόβλημα…