Με Λάμπαρντ αρχηγό και Τέρι στον πάγκο

Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα είναι –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αυτός που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ισπανία, την ώρα που ο Τζον Τέρι θα κάθεται στον πάγκο. Κανονικά το «παρών» ο αμυντικός της Τσέλσι στη βασική ενδεκάδα, στον αγώνα με τη Σουηδία.



Με Λάμπαρντ αρχηγό και Τέρι στον πάγκο

Διαβάστε επίσης:

«Φιμώνουν» τον Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο φαίνεται να έχει καταλήξει στο τελικό του σχέδιο, όσον αφορά στα παιχνίδια με την Ισπανία και τη Σουηδία.

Ο Ιταλός τεχνικός θα δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Φρανκ Λάμπαρντ, αφού ο Τζον Τέρι δύσκολα δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα. Ο αμυντικός των «μπλε» θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη Σουηδία, την Τρίτη, αλλά στο παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου, 3 ημέρες νωρίτερα, ο Φάμπιο Καπέλο προσανατολίζεται σε δίδυμο Λέσκοτ-Κέιχιλ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε με τον Τέρι και του εξήγησε ότι θέλει να δώσει «ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλη εμπειρία, αφού το παιχνίδι με την Ισπανία είναι ότι πρέπει για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας». Μόνη επιλογή για τη θέση του αρχηγού, σε περίπτωση που όντως ο Τέρι μείνει στον πάγκο, είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, αφού και ο Ρίο Φέρντιναντ έχει μείνει εκτός αποστολής