Μόνο νίκες θέλει ο Μπέλαμι!
Συνέχεια στο σερί των οχτώ αγώνων χωρίς ήττα που «τρέχει» η Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις θέλουν να δώσουν οι «κόκκινοι» και ο Κρεγκ Μπέλαμι έδωσε το σύνθημα εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Σουόνσι!
Συνέχεια στο σερί των οχτώ αγώνων χωρίς ήττα που «τρέχει» η Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις θέλουν να δώσουν οι «κόκκινοι» και ο Κρεγκ Μπέλαμι έδωσε το σύνθημα εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Σουόνσι!
Πρόοδο που μπορεί να οδηγήσει τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν κάνει οι «κόκκινοι» τους τελευταίους 12 μήνες, όπως ανέφερε ο Πέπε Ρέινα που συγκριτικά με τους συμπαίκτες του, εμφανίστηκε υπέρμετρα αισιόδοξος για τους στόχους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ!
H Λίβερπουλ υποδέχεται το Σάββατο τη Σουόνσι και το england365 γυρίζει το χρόνο 30 χρόνια πίσω! Είναι 3 Οκτωβρίου του 1981 και οι "ρεντς" για την 8η αγωνιστική υποδέχονται τους Ουαλούς που θα κάνουν την έκπληξη στο "Ανφιλντ" (48.645 θεατές)! Είναι μόλις πέντε μήνες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλητριών από την ομάδα του Μπομπ Πεϊσλι και φυσικά κανείς δεν έδινε τύχη στους "κύκνους".
Ο Πέπε Ρέινα αδυνατεί να πιστέψει πως η Λίβερπουλ φέτος απουσιάζει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δη το Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Ισπανός πορτιέρο των «κόκκινων» υποστήριξε ότι του έχει μείνει… ανοικτή πληγή, αναπολώντας τις ημέρες που γυρνούσε αργά το βράδυ στο σπίτι του για να παρακολουθήσει όλα όσα έγιναν στα υπόλοιπα ματς!
Τα γενέθλια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποτελούν το θέμα της …εβδομάδας στην Αγγλία και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτά και ο Κένι Νταλγκλίς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ χαρακτηρίζει απίστευτο, τόσο τον ίδιο τον συμπατριώτη του, όσο και το ότι παρέμεινε 25 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ανυπόμονος για την υπόθεση της καταγγελίας κατά του Λουίς Σουάρες από τον Πατρίς Εβρά για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς είναι ο Κένι Νταλγκλίς και πιστεύει ότι η ετυμηγορία πρέπει να ανακοινωθεί άμεσα.
Τις θεωρίες συνομωσίας πίσω από τον τραυματισμό του Στίβεν Τζέραρντ θέλησε να διαψεύσει ο Κένι Νταλγκλίς, που τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι… κρυφό πίσω από την περίπτωση του αρχηγού της Λίβερπουλ που συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του. Η σοβαρότητα της κατάστασης είναι που προβληματίζει τον Τύπο.
Το έμβλημα της μεγάλης Λίβερπουλ κοσμεί το τελευταίο διάστημα την ακαδημία του Αίαντα Ταύρου, καθώς είναι κι επίσημα κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ανάπτυξης και ανάδειξης ταλέντων του μεγάλου βρετανικού συλλόγου.
Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον άσο της Λίβερπουλ και τη σύζυγό του να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μετά τη γέννηση της κόρης τους.
Για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ενδιαφέρεται η Τσέλσι σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού της Ντόρτμουντ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως το ενδιαφέρον των «μπλε» δεν είναι το μόνο από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ! Για Λίβερπουλ γράφουν οι Πολωνοί.