Έδωσε εξηγήσεις ο Χένρι
Να ηρεμήσει τα πνεύματα και τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από την πρόταση της Λίβερπουλ για ατομικές συμβάσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων θέλησε ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», Τζον Χένρι.
Να ηρεμήσει τα πνεύματα και τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από την πρόταση της Λίβερπουλ για ατομικές συμβάσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων θέλησε ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», Τζον Χένρι.
Ο Λουίς Σουάρες άφησε στην άκρη το θέμα της ρατσιστικής επίθεσης που καταγγέλλει ο Πατρίς Εβρά και εστίασε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αφού πρώτα υποσχέθηκε στους οπαδούς ότι έρχονται καλύτερες μέρες, ο επιθετικός της Λίβερπουλ «προειδοποίησε» ότι ακόμα δεν έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό!
Σύσσωμη η Λίβερπουλ στέκεται στο πλευρό του Λουίς Σουάρες, όσον αφορά στο θέμα της ρατσιστικής επίθεσης που καταγγέλλει ο Πατρίς Εβρά. Ο Κένι Νταλγκλίς είναι ο πρώτος που«υψώνει τείχος προστασίας», ενώ αρνείται ότι ο Ουρουγουανός «βουτούσε» για να εκβιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή, στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πρέβεζα FC μετρά ήδη12 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1999 από τον Θωμά Βασιλειάδη και σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 70 παιδιά. Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον πολύπειρο προπονητή αλλά και τους συνεργάτες του, τον Κώστα Ζήση και τον Βασίλη Μάρκο.
Γράφω με αφορμή όσα έγιναν και γράφτηκαν πριν και κατά την διάρκεια του ντέρμπυ Manchester United (η ομάδα μου) και Liverpool. Διαβάζω με απορία όλα αυτά που γράφονται για το παιχνίδι γιατί μάλλον εγώ παρακολουθούσα κάτι άλλο.
Ως τη χειρότερη στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε ο Στίβεν Τζέραρντ τον πρόσφατο τραυματισμό του, τονίζοντας ότι έφτασε στο σημείο να φοβάται ακόμη και για πρόωρο τέλος της καριέρας του. Τι λέει για το τις ενέσεις που έκανε, για τις προπονήσεις που έχανε και για όλο το διάστημα των έξι τελευταίων μηνών.
Όλα τα έγγραφα και τα αρχεία του Χίλσμπορο προς δημόσια χρήση είναι αποφασισμένη να δώσει η γραμματέας της Βουλής των Κοινοτήτων, Τερέσα Μέι, όπως τόνισε μετά από σύσκεψη που έγινε για το εν λόγω θέμα.
Αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση με τον Λουίς Σουάρες είναι ο Πατρίς Εβρά. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστηρίζει ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ επιτέθηκε φραστικά εναντίον του στο ντέρμπι του Σαββάτου με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς και παρόλο που ο Ουρουγουανός το διέψευσε, ο Εβρά επιμένει.
Τη Λίβερπουλ όλο και καλύτερη βλέπει ο Πέπε Ρέινα, που μετά την ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου έπαιξαν ως ίσο προς ίσο και μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ο Ισπανός πορτιέρο δηλώνει αισιόδοξος.
Την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ, τονίζοντας πως το ρόστερ των «κόκκινων» είναι ποιοτικότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.