Ειδήσεις » Carabao Cup

01.11.2018 | 11:50

Λάμπαρντ: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Χαρούμενος για το ότι η ομάδα του πάλεψε όσο μπορούσε, έστω και αν έχασε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι, εμφανίστηκε με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο Φρανκ Λάμπαρντ, που αποκάλυψε πως δέχθηκε και τα εύσημα σε μεγάλο βαθμό και από την πλευρά των «μπλε».

01.11.2018 | 00:13

Άρσεναλ – Τότεναμ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ!

Τεράστια λονδρέζικη μάχη στους «8» του φετινού Carabao Cup, με τις Άρσεναλ και Τότεναμ να συγκρούονται στο «Έμιρεϊτς» για μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού! Εύκολο έργο για την Τσέλσι κόντρα στη Μπόρνμουθ...  

31.10.2018 | 23:41

«Πλήγωσε» τον Λάμπαρντ η Τσέλσι, πέρασαν Τότεναμ και Άρσεναλ, εκτός η Πάλας

Η Τσέλσι, στη δεύτερη επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ ως αντίπαλος, αλλά στην πρώτη του ως προπονητής άλλης ομάδας, επικράτησε 3-2 της Ντέρμπι Κάουντι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας... ευχαριστήσει τα «κριάρια» για τα δύο αυτογκόλ που πέτυχαν! Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ οι «μπλε» μαζί με τις Άρσεναλ και Τότεναμ που επιβλήθηκαν των Μπλάκπουλ (2-1) και Γουέστ Χαμ (3-1) αντίστοιχα. Έξω η Κρίσταλ Πάλας από τη Μίντλεσμπρο...  

31.10.2018 | 19:31

Λάμπαρντ: «Ελπίζω να με αγαπάνε όπως τους αγαπάω»

Για την επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος μίλησε ο προπονητής της Ντέρμπι, Φρανκ Λάμπαρντ, που είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο και εξέφρασε την ελπίδα του να... πάρει πίσω την αγάπη που ετοιμάζεται να δείξει.

30.09.2018 | 09:58

Και τώρα... Στάμφορντ Μπριτζ για τον Λάμπαρντ!

Μετά τον άθλο στο «Ολντ Τράφορντ», η Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ καλείται να παίξει με την Τσέλσι στο Λονδίνο για τον 4ο γύρο του Carabao Cup! Επιστρέφει στο γήπεδο και τον κόσμο που τον αγάπησε ο άλλοτε ηγέτης των «μπλε», που για πρώτη φορά θα κοντράρει την πρώην ομάδα του ως προπονητής.  

27.09.2018 | 14:00

Γελούσαν με την... αρχηγική ομιλία του Ντέλε Άλι οι συμπαίκτες του!

Αστεία σκηνικά εκτυλίχθηκαν στ' αποδυτήρια της Τότεναμ όταν στο ντεμπούτο του ως αρχηγός της ομάδας, ο Ντέλε Άλι προσπάθησε να μιλήσει στους συμπαίκτες του πριν από το ματς με τη Γουότφορτ για το Λιγκ Καπ και τους είδε να γελάνε!