Ειδήσεις »

14.07.2024 | 10:06

«Μια ευκαιρία να γραφτεί ιστορία»: Ο τελικός που η Αγγλία πρέπει να φανεί πιο έτοιμη και πιο ώριμη!

Έφτασε η μέρα. Και το φινάλε ακόμα μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής διαδρομής μέσα στο καλοκαίρι βρίσκει την Αγγλία να διεκδικεί ακόμα έναν τίτλο, όπως πριν από μια 3ετία. Μόνο που απόψε (22:00, ΕΡΤ1), θα πρέπει να δείξει ότι έχει μάθει απ' όλα τα παθήματά της. Και κόντρα στην Ισπανία, οφείλει να εφαρμόσει την τακτική που θα της επιτρέψει να το πάρει και το φέρει σπίτι. Γιατί στους τελικούς δεν έχει σημασία πώς παίζεις, αλλά τί γράφει στο φινάλε ο φωτεινός πίνακας και τί θα πει στα βιβλία της ιστορίας... 

14.07.2024 | 00:50

Γιατί 60 εκατομμύρια Άγγλοι αποθεώνουν τον Ράμσντεϊλ; Η δήλωση για τον Πίκφορντ και το «ας μην παίξω καθόλου»!

Όλη η εθνική Αγγλίας ενωμένη, όλος ο αγγλικός ποδοσφαιρικός πλανήτης να αποθεώνει τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Εξαιρετική δήλωση, μερικές ώρες πριν τον τελικό του EURO 2024, απέναντι στην Ισπανία. Αυτό που χρειαζόταν, με φόντο το «it’s coming home…»!

13.07.2024 | 21:08

Η Μπαρτσελόνα άργησε και η Άστον Βίλα τον έκανε δικό της με 50 εκατομμύρια!

Ο Έμερι τον κάλεσε, εκείνος ανταποκρίθηκε κι αφού οι δυο τους ήθελαν να συνεργαστούν, η Άστον Βίλα έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει τον παίκτη από την Έβερτον. Με την Μπαρτσελόνα να μην κάνει αποφασιστική κίνηση για τον ποδοσφαιριστή, ο Αμαντού Ονανά ολοκληρώνει τη σπουδαία μεταγραφή του στο κλαμπ του Μπέρμιγχαμ, έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών! 

13.07.2024 | 18:42

Αποφάσισε ο Σάουθγκεϊτ: Αυτός θα κληθεί να σταματήσει τον Γιαμάλ στον τελικό!

Το πλάνο του θριάμβου ολοκληρώθηκε, εξελίχθηκε στην τελευταία προπόνηση και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι αποφάσισε για τον παίκτη που θα προσπαθήσει να σταματήσει τον Λαμίν Γιαμάλ, στην αριστερή πλευρά της Αγγλίας. 

13.07.2024 | 17:32

«Vamos Ντέκλαν»: Το μήνυμα του Αρτέτα στον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Άρσεναλ

Τον έχει... σαν παιδί του, στηρίζεται σ' εκείνον για την ορθή εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου της Άρσεναλ και ήθελε να του δείξει πως ανεξάρτητα από την επιθυμία του για την επιτυχία της Ισπανίας, θέλει να δει κι εκείνον χαρούμενο. Ο Μικέλ Αρτέτα επικοινώνησε με τον Ντέκλαν Ράις και ο κόουτς των «κανονιέρηδων» έδειξε πως κρατά ίσες αποστάσεις. 

13.07.2024 | 13:03

«Πάρτε εκδίκηση για όσα κάνουν οι Άγγλοι τα καλοκαίρια!»: Στο πλευρό των Ισπανών η σκωτσέζικη National! (pic)

Προφανώς και θα χαρούν οι Σκωτσέζοι με την ενδεχόμενη θλίψη των Άγγλων γειτόνων τους τον τελικό του Euro 2024, ωστόσο, η National κυκλοφόρησε το πρωί του Σαββάτου με πρωτοσέλιδο που τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των «φούριας ρόχας», με μια νότα που ίσως και να ξεπερνά την απλή καζούρα. 

13.07.2024 | 11:24

Και ο Τόνεϊ θέλει Γιουνάιτεντ, ενημερώθηκε η Μπρέντφορντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μένει στο φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Άιβαν Τόνεϊ και φρόντισε να ενημερωθεί και η Μπρέντφορντ σχετικά, με τον παίκτη να εκφράζει την επιθυμία του να μετακινηθεί στο «Ολντ Τράφορντ» μόλις επιστρέψει από το Euro 2024. 

13.07.2024 | 10:23

Ο Τσιμίκας έγινε ο πρώτος που μιλάει για τον Σλοτ: «Έντονες προπονήσεις, καλές ιδέες...» (vid)

Ο κόσμος της Λίβερπουλ άκουσε για πρώτη φορά κάποιον παίκτη της ομάδας να μιλά για τις προπονητικές μεθόδους του Άρνε Σλοτ και το πρώτο διάστημα της παρουσίας του Ολλανδού στο κλαμπ, με τον Κώστα Τσιμίκα να κάνει λόγο για έντονες προπονήσεις παρά το πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας. 

13.07.2024 | 09:53

«Μακάρι να το ξανακάνω στον τελικό»: Ο Κέιν θα πρέπει να πάρει... προσωπικά τα λόγια του Ντάνι Όλμο (vid)

Έναν χρόνο νωρίτερα, ο Όλμο στέρησε από τον Κέιν το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Μπάγερν. Φέτος, θέλει να ξανακάνει το ίδιο στον τελικό του Euro 2024, με την... ευχή να πετύχει και τώρα χατ-τρικ! Ο Άγγλος επιθετικός μάλλον θα πρέπει να πάρει προσωπικά τη δήλωση του αντιπάλου του...

12.07.2024 | 20:12

Λήξαν το θέμα Σάντσο – Τεν Χαγκ, τα είπαν και έπιασαν μαζί δουλειά!

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δούλεψε κανονικά υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ και των συνεργατών του, με τους δυο άνδρες να έχουν μιλήσει και να έχουν αποφασίσει ν' αφήσουν στο παρελθόν τη μεγάλη παρεξήγηση που οδήγησε τον Άγγλο ποδοσφαιριστή στο δανεισμό στην Ντόρτουντ.