Ειδήσεις »

19.07.2024 | 11:12

Έτσι θα «ξεκλειδωθεί» η μεταγραφή του Ουγκάρτε στη Γιουνάιτεντ!

Στην Παρί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιτρέψουν στον Μανουέλ Ουγκάρτε να πάρει το δρόμο για την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, αλλά αυτό θα γίνει μόλις θα έχει εξασφαλιστεί η υπογραφή της Μπενφίκα και του Ζοάο Νέβες!

19.07.2024 | 10:23

«Λένι, δούλεψε σκληρά»: Ο Φέρντιναντ έπεισε τον Γιόρο και τον υποδέχθηκε με συμβουλές! (vid)

Ο... agent Ferdinand έκανε ό,τι μπορούσε για το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπεισε τον Λένι Γιόρο να επιλέξει τους «κόκκινους διαβόλους» και μόλις η μεταγραφή ανακοινώθηκε, ο παλαίμαχος αμυντικός τού έστειλε μήνυμα για να τον υποδεχθεί με ορισμένες συμβουλές. 

18.07.2024 | 22:15

Υπέγραψε για 70 εκατομμύρια: Ανακοίνωσε και τον Γιόρο η Γιουνάιτεντ!

Μετά τον Ζίρκζεϊ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε ταχύτατα και την απόκτηση του Λένι Γιόρο από τη Λιλ, με τον παίκτη να ανακοινώνεται επίσημα το βράδυ της Πέμπτης! Συμβόλαιο 5+1 ετών υπέγραψε ο νεαρός αμυντικός.

18.07.2024 | 20:09

Σάβιο, ο πρώτος: Η Σίτι έκανε την αρχή στις μεταγραφές για το φετινό καλοκαίρι!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι από το απόγευμα της Πέμπτης και για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Σάβιο, που μετακινείται στην αγγλική ομάδα από την Τρουά, η οποία φυσικά επίσης ανήκει στον όμιλο City Football Group. 

18.07.2024 | 19:34

Η στιγμή του Πάλμερ: Η Τσέλσι τον επιβραβεύει και στηρίζεται πάνω του για... 10 χρόνια!

Διανύει την πρώτη εξαιρετική περίοδο της καριέρας του, η μεταγραφή στην Τσέλσι τού έκανε τρομερό καλό, ξεχώρισε στο Euro 2024 και αυτές οι στιγμές τον καθιστούν απαραίτητο στους «μπλε». Το κλαμπ του Λονδίνου ετοιμάζεται να ποντάρει πάνω στον Κόουλ Πάλμερ για το μέλλον και να τον επιβραβεύσει όπως του αξίζει!

18.07.2024 | 17:19

«Έρλινγκ, πάμε να τους κάνουμε πλάκα;»: Όταν οι Χάαλαντ και Γκρίλις γελούσαν με τους παίκτες της Νιούκαστλ! (vid)

Αν γινόταν, η Σίτι θα τους έβαζε να ροκανίσουν το χρόνο για να φτάσει πιο γρήγορα η ημερομηνία της πρώτης σέντρας της νέας σεζόν. Οι Χάαλαντ και Γκρίλις είχαν κάνει έξω φρενών τους παίκτες της Νιούκαστλ με τον τρόπο που έκαναν καθυστερήσεις και κέρδιζαν το ένα κόρνερ πίσω από το άλλο μέχρι ν' ακουστεί το σφύριγμα της λήξης! 

18.07.2024 | 16:48

Και μετά τον Γιόρο, η Γιουνάιτεντ φουλάρει για Ουγκάρτε!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Γιουνάιτεντ προχωρά... γοργά και επόμενος στόχος είναι ο Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί. Θέλει να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ουρουγουανός, υπάρχουν συζητήσεις, θα πατήσουν γκάζι στο αγγλικό κλαμπ με την ολοκλήρωση και της μεταγραφής του Γιόρο.  

18.07.2024 | 13:07

Η υπόθεση Καλαφιόρι περιπλέκεται για την Άρσεναλ: Το ποσοστό μεταπώλησης και ο Κίβιορ!

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ έχει κάνει μια ικανοποιητική προσφορά στην Μπολόνια, αλλά αυτή ακόμα δεν απαντά στους «κανονιέρηδες». Οι συζητήσεις με τη Βασιλεία για το ποσοστό μεταπώλησης, η αναμονή, οι «απειλές» για λήξη των διαπραγματεύσεων και το σενάριο που εμπλέκει τον Κίβιορ.