Ειδήσεις »

12.07.2024 | 10:25

Ο Σολ Κάμπελ για τον τελικό της Αγγλίας με την Ισπανία: «Μπορεί να γίνει πράξη το… It’s coming home!»

Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το «It's coming home»; Ο θρύλος της Αγγλίας και της Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, έδωσε την απάντησή του μίλησε στον Φάνη Τσοκανά, μετά το σπουδαίο φιλικό των Legends του 2004, με τους UEFA All Stars! Παράλληλα, αποκάλυψε τι ιδιαίτερο έχουν τα φετινά «Τρία Λιοντάρια», που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό στον τελικό του EURO 2024!

12.07.2024 | 09:55

Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε για το μέλλον της μοναδικής μεταγραφής του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο!

Μία μόλις μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της προπονητικής θητείας του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο. Ονομάζεται Τόμπι Κόλιερ. Η απόφαση πάρθηκε, το συμβόλαιό του ανανεώνεται, είχε αφιχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπράιτον!

12.07.2024 | 09:40

Επιβεβαιώθηκε από… παντού: Το «one more» του Σάουθγκεϊτ και η παραμονή μέχρι το Μουντιάλ του 2026! (vid)

Πιθανή η παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2026. Επιβεβαίωσε την πρόθεση της FA ο Fabrizio Romano και… περιμένουμε. Και όλα αυτά, ανεξαρτήτως από το αν το «one more» που φώναζε, γίνει εν τέλει πράξη!

12.07.2024 | 09:30

Τι πάει να κάνει η Κόμο; Θέλει να πάρει πρώην παίκτες της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας ανέβασε την Κόμο στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και είναι αποφασισμένος να την κρατήσει εκεί. Με κάθε κόστος, με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν χρειαστεί να εντάξει στο ρόστερ, τρεις παίκτες με έντονο παρελθόν από Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!

12.07.2024 | 08:30

«He made it… personal»: Ο Πίκφορντ «κορόιδευε» τον Φαν Ντάικ όσο μιλούσε, μετά το Ολλανδία – Αγγλία! (pic)

Ολλανδία – Αγγλία ή Έβερτον – Λίβερπουλ; Ο Τζόρνταν Πίκφορντ «ειρωνεύτηκε» τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο έκανε δηλώσεις, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση των «τριών Λιονταριών» στον τελικό του EURO 2024!

12.07.2024 | 07:55

«Γιούργκεν, θα αρνηθείς ξανά;» Υπάρχει και… δεύτερη χώρα, που θέλει στον πάγκο της τον Κλοπ!

Οι ΗΠΑ μίλησαν μαζί του, του έκαναν πρόταση να εργαστεί στην Αμερική, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε ευγενικά. Θέλει να πάρει χρόνο και… απόσταση από το ποδόσφαιρο, να ξεκουραστεί μετά τη Λίβερπουλ. Είναι προφανώς, αποδεκτό αυτό. Μπορεί όμως, να συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο, και στην προοπτική της εθνικής Γερμανίας;

11.07.2024 | 21:30

Ο Καρβαχάλ στέλνει τον Ρόδρι στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Κάθε μέρα του λέω να έρθει και μου απαντάει ότι…»

Συμπαίκτης με τον Ρόδρι θέλει να γίνει ο Ντάνι Καρβαχάλ και αποκαλύπτει πως κάθε ημέρα του μιλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, προσπαθώντας να τον πείσει να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι!