Ειδήσεις »

15.07.2024 | 18:53

Παρών και αρχηγός ο Καζεμίρο στο πρώτο φιλικό της Γιουνάιτεντ!

Με αρκετές απουσίες ακόμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίζει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας και ο Καζεμίρο όχι απλά παραμένει στην ομάδα, αλλά είναι και ο captain αυτής στο ματς με την Ρόζενμποργκ! Στην πρώτη 11άδα οι Ράσφορντ και Μάουντ.  

15.07.2024 | 18:03

Ο Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ: Οι αλλαγές της νίκης που θύμισαν Γουότκινς και Πάλμερ (vids)

Είναι από τις στιγμές που ονειρεύεται ένας προπονητής. Να πάρει αποφάσεις, να βάλει ποδοσφαιριστές σε ένα ματς κι εκείνοι να το κερδίσουν. Και λίγο καιρό μετά τους Γουότκινς και Πάλμερ στα ημιτελικά του Euro 2024, ο Λιονέλ Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ και οι Παρέδες, Λο Σέλσο και Μαρτίνες χάρισαν στην Αργεντινή το Copa America!  

15.07.2024 | 17:39

Ψηλά στη λίστα ο Χάου, αν αποφασίσει να φύγει ο Σάουθγκεϊτ

Στην FA προφανώς και θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι για κάθε πιθανό σενάριο αναφορικά με τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ο Έντι Χάου κατέχει μια από τις πιο υψηλές θέσεις στη λίστα που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα!  

15.07.2024 | 15:16

Επίσημα στα έξι το βραβείο του πρώτου σκόρερ του Euro 2024!

Η UEFA ανακοίνωσε πως από τη στιγμή που ούτε ο Κέιν, αλλά ούτε και ο Όλμο βρήκαν δίχτυα στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, το βραβείο του top scorer μοιράζεται στα έξι, με τους νικητές να έχουν πετύχει όλοι από τρία τέρματα.  

15.07.2024 | 14:10

«Σέρβιρε» το γκολ της κούπας και έγινε πανάξια Πρωταθλητής Ευρώπης: Το Euro των απαντήσεων του Κουκουρέγια!

Μέσα στη σεζόν που προηγήθηκε έκανε λάθη, δέχθηκε κριτική, άκουσε μέχρι και οπαδούς της Τσέλσι να τον κακολογούν για την απόδοσή του. Πήγε στη Γερμανία φορώντας τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας και απάντησε σε όλους. Ο Μαρκ Κουκουρέγια έκανε τουρνουά... καριέρας στο Euro 2024, αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό προκαλεί ευτυχία και στους «μπλε».  

15.07.2024 | 13:15

Ο Μπέλιγχαμ εξηγεί τη μετριότητα της Αγγλίας: «Τρελό πρόγραμμα, έπρεπε κάποια στιγμή να εμφανιστούμε...» (vid)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ως ισχυρή προσωπικότητα στ' αποδυτήρια της Αγγλίας και παρά την ηλικία των 21 ετών, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες και μίλησε με πάσα ειλικρίνεια για τη μετριότατη απόδοση της εθνικής ομάδας στο Euro 2024. Εξήγησε τους λόγους που το προκάλεσαν αυτό, ενώ έδειξε να συνεχίσει να πιστεύει στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την παραμονή στον πάγκο.  

15.07.2024 | 12:20

Μπορούσε πολλά, αλλά αδικήθηκε: Αυτή είναι η ιστορία του Πάλμερ στο Euro 2024 (vids)

Έκανε υπομονή όσο παρέμενε απλά στον πάγκο στη φάση των ομίλων. Θα διεκδικούσε την ευκαιρία του και το χρόνο συμμετοχής του, πείθοντας τον Σάουθγκεϊτ αγωνιστικά κι όχι με γκρίνια και δηλώσεις. Ο Κόουλ Πάλμερ έδειξε και στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 ότι μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα, αλλά στην τελική αδικήθηκε από τον προπονητή του...  

15.07.2024 | 10:38

We burn blue: Η νέα φανέλα της Τσέλσι αναβλύζει ενέργεια με το πιο έντονο σημείο τη φλόγας! (vid)

Αυτή η Τσέλσι θα είναι... φωτιά στο γήπεδο. Αυτό, τουλάχιστον, ευελπιστούν οι οπαδοί της ομάδας και ο Έντσο Μαρέσκα, με τη νέα φανέλα είναι απόλυτα χαρακτηριστική της έντασης και της ενέργειας που θέλουν να βγάζουν οι «μπλε» πάνω στο χορτάρι.