Ειδήσεις »

22.07.2024 | 09:50

Το deal του… καλοκαιριού: Οι δύο παίκτες που δίνει η Σίτι στη Νιούκαστλ, για να πάρει τον Γκιμαράες!

Ένα τρομερό deal, που ευνοημένη θα αφήσει ακόμη και τη Νιούκαστλ, σκέφτεται να της προτείνει η Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να καταφέρει να κάνει δικό της τον Μπρούνο Γκιμαράες!

22.07.2024 | 00:56

Ο Χάμες γυρνά στην Ευρώπη – Πήρε την απόφαση, θα ενδιαφερθεί άραγε η… Premier League;

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά πλέον ο Χάμες Ροντρίγκες, που αποχωρεί από τη Σάο Πάολο και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη! Υπάρχει άραγε πιθανότητα, να τον δούμε ξανά, στα 33 του χρόνια, στην Premier League;

22.07.2024 | 00:30

Ο κόσμος της Κόμο θα τον δει με την φανέλα της: Ο Φάμπρεγας έπεισε τον Βαράν!

Από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κόμο! Ο Ραφαέλ Βαράν υπογράφει στους Ιταλούς για 2+1 χρόνια και ο Σεσκ Φάμπρεγας έκανε το όνειρο των φίλων της ομάδας… πραγματικότητα.

21.07.2024 | 18:23

Ένα... πρωτάθλημα ακόμη ή τέλος εποχής; Φήμες για συμφωνία του Ντε Μπρόινε με Σαουδάραβες!

Μπορεί ο Κέβιν Ντε Μπρόινε να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και τη νέα σεζόν, όμως δεν αποκλείεται να είναι και η… τελευταία! Εκτός και αν το τρέχον καλοκαίρι, σηματοδοτήσει και την αποχώρησή του από το club άμεσα, με προορισμό τη Σαουδική Αραβία!

21.07.2024 | 17:25

Η αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στις ΗΠΑ: Μία η… έκπληξη, υπάρχει λόγος!

Γνωστή έγινε η αποστολή της Άρσεναλ για την περιοδεία στις ΗΠΑ, με μία μεγάλη έκπληξη, που εν τέλει είναι δικαιολογημένη, να κάνει την εμφάνισή της. Τραυματίες Κίραν Τίρνι και Τακεχίρο Τομιγιάσου, εκτός οι «διεθνείς» για τέσσερις ημέρες ακόμη!

21.07.2024 | 15:07

Οι Άγγλοι ρωτούν αν είναι… αλήθεια: O Λαμέλα ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Έρικ Λαμέλα, με τους Άγγλους στο Twitter να αναρωτιούνται αν η εν λόγω ανακοίνωση είναι… αληθινή! Τους προξένησε τεράστια εντύπωση η μεταγραφή στην ελληνική ομάδα και φυσικά, θυμήθηκαν τη «ραμπόνα» απέναντι στην Άρσεναλ και την αποθεωτική υποδοχή του στη χώρα μας!

21.07.2024 | 12:58

Βρήκε τον στόπερ που ψάχνει η Λίβερπουλ; Ρώτησε ήδη τη Λεβερκούζεν για τον Κοσούνου!

Οντιλόν Κοσούνου, ο εκλεκτός; Ίσως! Η Λίβερπουλ φημολογείται πως ήδη ρώτησε την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την περίπτωση του υψηλόσωμου στόπερ, με περισσότερες από 100 συμμετοχές με τους Γερμανούς και… μηδενικές κόκκινες κάρτες! Στα 45 εκατομμύρια η τιμή του, αναμένουμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις...

21.07.2024 | 12:48

Θα παίξει, θα θυμίσει τον… Σάκα και όλοι θα ρωτούν «πώς το έκανε πάλι η Μπράιτον!» (vid)

Είναι 20 ετών. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Γουέστ Χαμ. Δεν τον ήθελαν. Πήγε στην Πόρτο. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ αυτός. Επέστρεψε στο «Νησί». Τον πίστεψε η Μπράιτον. Μεγαλώνει, αναμένει την στιγμή του. Θα την έχει. Και όταν μπει στο γήπεδο και μας θυμίσει, όντας τεχνίτης εξτρέμ και αριστεροπόδαρος, τον Μπουκάγιο Σάκα, όλοι θα εκθειάσουμε ξανά τον Τόνι Μπλουμ!

21.07.2024 | 11:10

«Τρία ματς, τρία γκολ, μπορεί να παίξει στη Γιουνάιτεντ»: Προανήγγειλε παραμονή Άντονι ο Τεν Χαγκ!

Τι και αν πολλοί πιστεύουν πως η θητεία του Άντονι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ολοκληρωθεί; Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν συμφωνεί και το επισημαίνει δημόσια, με βασικό του επιχείρημα το εντυπωσιακό ξεκίνημα του παίκτη στο «Ολντ Τράφορντ»!