Ειδήσεις »

25.07.2024 | 20:59

«Η Ρεάλ Μαδρίτης σε άλλο επίπεδο!»: Η πρώτη που... έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου σε τζίρο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φημίζεται για τις επιτυχίες που έχει ως σύλλογος και για τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Ωστόσο και στο οικονομικό κομμάτι δεν τα πάει άσχημα, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που είχε μεικτά έσοδα μεγαλύτερα του ενός δισεκατομμυρίου σε μία σεζόν!

25.07.2024 | 19:35

«Η Λίβερπουλ δίνει 100 εκατομμύρια για δύο παίκτες της Γουλβς» – Σενάριο που δημιουργεί… απορίες και για τον Τσιμίκα!

Ένα ακριβό, «διπλό» μεταγραφικό χτύπημα φημολογείται πως σχεδιάζει η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ, σε μία κίνηση που θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και… 98 εκατομμύρια! Στόχοι δύο παίκτες της Γουλβς, σε ένα σενάριο που δημιουργεί απορίες και για τον Κώστα Τσιμίκα…

25.07.2024 | 18:45

Η πιο… random μεταγραφή του καλοκαιριού: Από την Premier League στην Ισπανία, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Απρόβλεπτη κίνηση, για πρώτη φορά εκτός Αγγλίας ο Όλι ΜακΜπέρνι, στα 28 του χρόνια! Εντάσσεται στη Λας Πάλμας, μετά τον υποβιβασμό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όντας ελεύθερος.

25.07.2024 | 17:45

Το γκολ της Άρσεναλ στο φιλικό, το πέναλτι του Ζεσούς στο «Γ» και ένας αφανής… ήρωας! (vids)

Πρώτο δείγμα θετικό για την Άρσεναλ, στην περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και στο πρώτο «επίσημο» φιλικό της, μετά από αυτό με τη Λέιτον Όριεντ. Ξεχώρισε το γκολ του Φάμπιο Βιέιρα, τρομερό πέναλτι εκτέλεσε ο Ζεσούς, αστόχησε μόνο ο Λεάντρο Τροσάρ για τους «κανονιέρηδες» απέναντι στην Μπόρνμουθ!

25.07.2024 | 17:04

Έτσι ξεκίνησε ο «χαμός» στο Τσέλσι – Ρέξαμ: Το μαρκάρισμα στα 120 δευτερόλεπτα και ο Κόλγουιλ που… δεν σταματούσε! (vid)

Είχαμε αισίως συμπληρώσει το 2ο λεπτό και ο Κόλγουιλ με τον ΜακΛίν έκαναν το Τσέλσι – Ρέξαμ… επίσημο! Απίθανη ένταση, «χαμός» στο φιλικό και όλα αυτά για ένα ολότελα αχρείαστο μαρκάρισμα!

25.07.2024 | 15:44

Η αδιανόητη πρόταση ερασιτεχνικής ομάδας σε νικητή Χρυσής Μπάλας: «Έλα εδώ, όπως πριν… πέντε χρόνια!»

Εδρεύει στην 8η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και θέλει να δει τον Καρίμ Μπενζεμά σε φιλική αναμέτρηση. Μία… ιδιαίτερη πρωτοβουλία από την Atherton Collieries, βασισμένη σε αυτό που συνέβη το 2019, στην Αγγλία, απέναντι στην Αλ Ιτιχάντ…

25.07.2024 | 15:25

Το «κακό» του πρωταθλητισμού: Ποιος είναι άραγε έτοιμος στην Άρσεναλ για το «αντίο» του Σμιθ Ρόου;

Φεύγει. Αφήνει την αγαπημένη του ομάδα. Θα αποτελέσει παρελθόν. Θα πικράνει το «κόκκινο» τμήμα του Λονδίνου. Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου αγαπήθηκε και αγάπησε πολύ την Άρσεναλ. Αλλά ίσως, το «κακό» του πρωταθλητισμού, να τον οδηγεί στην έξοδο: δεν υπάρχει χρόνος και ο νεαρός Άγγλος χρειαζόταν ακόμη… λίγο!