Ειδήσεις »

23.07.2024 | 10:04

Ο Πεπ ξεκαθάρισε τα πάντα για Ντε Μπρόινε και έδειξε πως δεν «καίγεται» για μεταγραφές

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διανύει ένα από τα πιο χαλαρά καλοκαίρια του ως προπονητής, αφού δείχνει να μην εντοπίζει αδυναμίες στο ρόστερ ώστε να πιέσει καταστάσεις για μεταγραφές. Και αυτό ενισχύεται από την κουβέντα που έχει κάνει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, γνωρίζοντας πως ο Βέλγος δεν υπάρχει περίπτωση ν' αποχωρήσει. 

22.07.2024 | 19:37

Μα πως το κάνει; Βρέθηκε ο καλύτερος μίμος του Μέσι και είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το πώς παίζει ποδόσφαιρο! (vid)

Είναι τόσο ίδιοι που σχεδόν το βλέπεις και είναι τρομακτικό! Πιθανότατα θα πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι παγκοσμίως, αφού ο τρόπος που παίζει στα 5x5 είναι αδιανόητα ίδιος μ' εκείνον του Αργεντινού σούπερ σταρ και κατακτητή του Μουντιάλ του 2022! 

22.07.2024 | 18:44

Το πιο πολυσυζητημένο... here we go, έφτασε: Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Καλαφιόρι!

Τώρα πια τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει αυτή τη μεταγραφή! Τα έγγραφα ετοιμάζονται και... here we go! Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θα γίνει κάτοικος Λονδίνου και θα βρίσκεται στην Άρσεναλ που τον κάνει δικό της από την Μπολόνια έναντι 45+5 εκατομμυρίων ευρώ. Ίσως και εντός της ημέρας στο Λονδίνο ο ποδοσφαιριστής!

22.07.2024 | 18:07

Από ball-boy μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα στην Τσέλσι: Ο Γουάιλεϊ επίσημα στα μπλε μέχρι το 2030!

Ακόμα ένα ποδοσφαιρικό του όνειρο που γίνεται αληθινό. Η στιγμή για τη μετακίνηση στο ανώτατο επίπεδο της Ευρώπης. Ο Καλέμπ Γουάιλεϊ είναι κι επίσημα παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα 6+1 χρόνια και η τρελή διαδρομή του στο άθλημα συνεχίστηκε με την μεγαλύτερη στιγμή του, σε συλλογικό επίπεδο, λίγο προτού αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες!  

22.07.2024 | 14:22

Αρχίζει και το πιστεύει για τον Πεπ η Αγγλία: Ο λόγος που… βγαίνει από τη «μέση» η Ισπανία!

Τι και αν έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2025; Η Αγγλία δείχνει διάθεση να τον περιμένει. Η επιθυμία της FA να δει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στα «τρία Λιοντάρια» είναι τεράστια. Και έγινε ακόμη πιο μεγάλη, μόλις θυμήθηκε από έναν πρώην ποδοσφαιριστή, τον λόγο που ο Καταλανός δεν θα αναλάβει σίγουρα την εθνική Ισπανίας…

22.07.2024 | 12:09

Από το «μικροσκόπιο» των Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ, στην Τούμπα; Ο Τσάλοφ είναι το τέλειο «κομμάτι» για το... παζλ του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Φεντόρ Τσάλοφ αναμένεται να είναι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα προσθέσει στη φαρέτρα του ένα πολύ δυνατό όπλο, με έναν ποδοσφαιριστή που κάποτε ομάδες της Premier League, τον είχαν υπό στενή παρακολούθηση!